WINIARY Pomysł na...
Burrito tex-mex
Najniższa cena: 3,49 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Mieszanka warzyw, ziół i przypraw do dań
wyprodukowano z naturalnych składników
na dwa sposoby - wegańskie lub mięsne
bez dodatku glutaminianu sodu, sztucznych barwników i aromatów
Burrito tex-mex
Najniższa cena: 3,49 zł
Soczyste kotlety mielone
Mieszanka do potraw chińskich
Pasta z czosnku bezglutenowa
Najniższa cena: 6,99 zł
Pasta bazyliowa bezglutenowa
Najniższa cena: 6,99 zł
Pasta cebulowa bezglutenowa
Najniższa cena: 6,99 zł
Pasta warzywna bezglutenowa
Najniższa cena: 6,99 zł
Bulion warzywny (6 kostek)
Rosół wołowy (6 kostek)
Rosół drobiowy (6 kostek)
Przyprawa warzywna do potraw
Przyprawa do ziemniaków z ziołami
Przyprawa do złocistego kurczaka
Przyprawa do mozarelli i pomidorów
Przyprawa do frytek i chipsów
Przyprawa w płynie (bez glutaminianu sodu)
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze otoczenia.
ul. Cypryjska 72, 02-761 Warszawa
PODRAVKA d.d., A. Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Chorwacja
Podravka Polska Sp. z o.o., ul. Cypryjska 72, 02-761 Warszawa www.vegeta.pl
Vegeta
Marka | Vegeta |
Podmarka Natur
Green Dot
Danie mięsne Lasagne bolognese Dodaj: 300 g mięsa mielonego, 6 płatków lazanii, 50 ml śmietany, 50 g taretego sera. Sposób przygotowania: Zawartość opakowania rozpuścić w 500 ml letniej wody z dodatkiem śmietany. Na gorącej patelni z olejem podsmażyć wołowo-wieprzowe mięso, dodać przygotowaną przyprawę i wolno gotować 10 min od czasu do czasu mieszając. W naczyniu do zapiekania wielkości 15 x 12 cm układać na przemian płaty lazanii i sos. Wykończyć warstwą sosu, posypać tartym serem i piec przez 30 min w 180°C. Rekomendacja Vegety: W przepisie można użyć mięsa drobiowego lub wieprzowego. Świeży rozmaryn i papryczka chili podkreślą smak. Pomiędzy płaty lazanii można dodać tarty ser. Danie wege Lasagne warzywna Dodaj: 300 g warzyw, 6 płatów lazanii, 50 g tartego sera, 70 g pieczarek, 50 g konserwowej soczewicy. Sposób przygotowania: Zawartość opakowania rozpuścić w 500 ml letniej wody i odstawić na chwilę. Na rozgrzanej patelni z olejem podsmażyć posiekane warzywa (marchew, cukinię, cebulę w równych proporcjach), pieczarki i konserwową soczewicę przez 5 min, dodać przygotowaną przyprawę i wolno gotować kolejne 10 min. W naczyniu do zapiekania wielkości 15 x 20 cm układać na przemian sos i płaty lazanii, wykończyć warstwą sosu, posypać tartym serem wegańskim i piec 30 min w 180°C. Rekomendacja Vegety: Pomiędzy warstwy makaronu dać tarty ser wegański. Warzywa doprawić zmiażdżonym ząbkiem czosnku i oregano.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00