BELL
Szynka dojrzewająca prosciutto di Parma DOP
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Chorizo – tradycyjna kiełbasa hiszpańska robiona z wieprzowiny przyprawianej wędzoną papryką. Przysmak ten jest łatwo rozpoznawalny spośród innych specjałów kuchni hiszpańskiej dzięki swojemu mocnemu i charakterystycznemu zapachowi.Jamón Serrano, szynka serrano – rodzaj surowej hiszpańskiej szynki, podsuszonej tradycyjnymi metodami w specyficznym klimacie na terenie Katalonii, Kastylii i Estremadury. Wytwarzana jest z całych udźców wieprzowych z kością , delikatnie odkrajana. Salchichon (czyt. salcziczion) to hiszpańskie salami, które zostało wyprodukowane z mięsa wieprzowego ze świni iberyjskiej. Co ważne, zwierzę było hodowane ,na wolnym wybiegu, wśród dębowych gajów. Jego posiłki cechowały się również najwyższą możliwą jakością.
Szynka serrano. Składniki: Szynka wieprzowa, sól, konserwanty (E-250)(E-252). 155gr mięsa używanego do zdobądź 100gr produktu końcowego. 30g. Certyfikat AENOR.
Chorizo. Skład: Mięso wieprzowe, sól, syrop glukozowy, papryka, laktoza, białko sojowe, mleko, białko, cukier, czosnek, dekstroza, przeciwutleniacze (E-301, E-392), kultura starterowa, konserwanty (E 250, E252), barwnik (E-120). Powierzchnia zabezpieczona środkiem konserwującym (E-202). 114g mięsa używanego do 100g produktu końcowego.
Salami. Skład: Tłuszcz wieprzowy i wieprzowy, laktoza, maltodekstryna, sól, białko sojowe, białko mleka, przyprawy, stabilizator (E-451), dekstroza, aromat, przeciwutleniacz (E-301), konserwanty (E-252, E 250), barwnik (E-120), powierzchnia pokryta konserwantem (E-202). 105g mięsa na 100g Waga netto 120g
Szynka dojrzewająca prosciutto di Parma DOP
Szynka reserva all natural
Chorizo all natural
Jagnięcina dojrzewająca
Metka tatarska
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +7°C
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów