Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ekologiczne, bezglutenowe bułki. Opracowane specjalnie dla osób nietolerujących glutenu. Sposób przygotowania: Piec we wstępnie nagrzanym piekarniku w temperaturze 200st.C przez 10 minut.
woda
skrobia kukurydziana*
zakwas* 10% (mąka ryżowa*, woda)
płatki z prosa* 6%
mąka z soczewicy* 4%
olej słonecznikowy*
mąka ryżowa*
mąka kukurydziana*
włókno roślinne (psyllium)*
białko groszku
dekstroza*
drożdże*
sól morska
substancja zagęszczająca: guma guar*, guma ksantanowa*
przyprawy*
*Skladnik z upraw ekologicznych
Może zawierać sezam, soję, łubin i jaja.
Bezglutenowy
Organiczne
Woda, skrobia kukurydziana*, zakwas* 10% (mąka ryżowa*, woda), płatki z prosa* 6%, mąka z soczewicy* 4%, olej słonecznikowy*, mąka ryżowa*, mąka kukurydziana*, włókno roślinne (psyllium)*, białko groszku, dekstroza*, drożdże*, sól morska, substancja zagęszczająca: guma guar*, guma ksantanowa; przyprawy*. *składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych.
Wymiar liczbowy 165
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Niemcy |
Typ | Opakowanie |
Waga brutto 212
g
Średnia miara (e)
3
czeski
niemiecki
polski
słowacki
Piec we wstępnie nagrzanym piekarniku w temperaturze 200°C przez 10 minut.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu opakowanie należy ponownie zamknąć, a chleb spożyć w ciągu kilku dni lub natychmiast zamrozić.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Piec we wstępnie nagrzanym piekarniku w temperaturze 200st.C przez 10 minut.
Pakowane w atmosferze ochronnej. Znak przekreślonego kłosa - IT-016-412 Unijne logo rolnictwa ekologicznego - IT BIO 013
Schär
Marka | Schär |
Znak przekreślonego kłosa
Unijne logo rolnictwa ekologicznego
Green Dot
Opracowane specjalnie dla osób nietolerujących glutenu.
Wyprodukowano w Niemczech
Dr. Schär AG / SPA
Winkelau 9 39014 Burgstall / Postal (BZ) Italy
Wyprodukowano dla: Dr. Schär AG / SPA Winkelau 9 39014 Burgstall / Postal (BZ) Italy www.schaer.com
Dr. Schär AG / SPA Winkelau 9 39014 Burgstall / Postal (BZ) Italy www.schaer.com
www.schaer.com