KŁODAWA
Sól kamienna spożywcza jodowana
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Sól kamienna naturalnego pochodzenia* Sól kamienna spożywcza jest doskonała do gotowania oraz przyprawiania potraw. Używa się jej do konserwowania żywności już od najdawniejszych czasów. *Jest produktem naturalnego pochodzenia, o wysokim stopniu czystości, wydobywanym w kopalniach soli i pochodzi ze złóż sprzed około 250 mln lat. Nie jest poddawana żadnej obróbce chemicznej. Z uwagi na swoje naturalne pochodzenie może mieć barwę całkowicie białą, ale także szarawą lub różową. Oferując sól kamienną, Prymat stawia na sól naturalnego pochodzenia.
Sól kamienna spożywcza jodowana
Sól kamienna spożywcza jodowana
Sól kamienna do przetworów niejodowana
Sól kamienna bez jodu do przetworów
Sól kłodawaska kamienna różowa (niejodowana)
Przyprawa do kuchni włoskiej
Przyprawa do dań z makaronu
Najniższa cena: 1,55 zł
Mieszanka do ogórków konserwowych
Najniższa cena: 1,99 zł
Cynamon mielony
Goździki całe
Bazylia
Tymianek suszony
Ziele angielskie całe
Ziele angielskie mielone
Kurkuma mielona
Czosnek suszony
Papryka słodka mielona XL
Gałka muszkatołowa mielona
Majeranek suszony
Pieprz czarny ziarnisty
Pieprz czarny mielony
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
ul. Chlebowa 14 44-337 Jastrzębie-Zdrój Polska
Prymat sp. z o.o., ul. Chlebowa 14 44-337 Jastrzębie-Zdrój Polska, Tel.: +48/32/47 33 833 www.prymatgroup.pl
Marka | Prymat |
Sól kamienna naturalnego pochodzenia* Sól kamienna spożywcza jest doskonała do gotowania oraz przyprawiania potraw. Używa się jej do konserwowania żywności już od najdawniejszych czasów. *Jest produktem naturalnego pochodzenia, o wysokim stopniu czystości, wydobywanym w kopalniach soli i pochodzi ze złóż sprzed około 250 mln lat. Nie jest poddawana żadnej obróbce chemicznej. Z uwagi na swoje naturalne pochodzenie może mieć barwę całkowicie białą, ale także szarawą lub różową. Oferując sól kamienną, Prymat stawia na sól naturalnego pochodzenia.
Warto wiedzieć Jak zapobiec przywieraniu potraw do patelni podczas smażenia? Przed smażeniem, na suchej patelni upraż sól, następnie przetrzyj patelnię papierowym ręcznikiem i dopiero potem nalej i rozgrzej olej, na którym smażone będą potrawy. Jest to szczególnie pomocne w przypadku smażenia placków ziemniaczanych, jajek sadzonych, omletów, mięs czy ryb. Tysiące przepisów znajdziesz na: Doradcasmaku.pl
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów