ALLOS
Pasta kremowa z awokado bezglutenowa BIO
Najniższa cena: 11,75 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Doskonały jako dip, baza dań wegetariańskich oraz pasta do pieczywa.
100 % z roślin
źródło błonnika
prosty skład
niska zawartość tłuszczów nasyconych
fasola biała gotowana 45 % (fasola, woda, sól)
woda
mrożona żurawina 10 %
olej rzepakowy
cebula smażona (cebula suszona, olej słonecznikowy)
jabłka suszone
białko grochowe
sól
drożdże nieaktywne
ocet w proszku
pieprz czarny
chilli czerwone 0,1 %
Może zawierać soję, gluten, gorczycę i sezam.
źródło błonnika
niska zawartość tłuszczów nasyconych
Produkt odpowiedni dla wegan
fasola biała gotowana 45 %, woda, mrożona żurawina 10 %, olej rzepakowy, cebula smażona 7 % (cebula suszona, olej słonecznikowy), jabłka suszone, białko grochowe, sól, nieaktywne drożdże w proszku, pieprz czarny, papryka chilli 0,1 %.
Może zawierać sezam,może zawierać gorczycę, może zawierać soję, może zawierać gluten
Wymiar liczbowy 125
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Okładka |
Waga brutto 138
g
Średnia miara (e)
Pasta kremowa z awokado bezglutenowa BIO
Najniższa cena: 11,75 zł
Paprykarz z kaszą jaglaną
Najniższa cena: 5,79 zł
Smalczyk wegetariański
Najniższa cena: 8,99 zł
Smarowaniec klasyk
Smalczyk roślinny z tofu z cebulką
Pasta z tofu z papryką i chilli bezglutenowa
Pasta z tofu z cebulką i drożdżami
Pasztet sojowy z pomidorami bezglutenowy
Pasztet sojowy z koperkiem bezglutenowy
Pasztet sojowy z pieczarkami bezglutenowy
Pasztet sojowy klasyczny bezglutenowy
Wegański pasztet z soczewicy
Wegański pasztet z fasoli
Pasta kremowa z pomidorami cherry i bazylią bezglutenowa BIO
Pasztet pomidorowy z cieciorką bezglutenowy
Vege smalczyk z fasoli z jabłkiem i cebulką
Pasta warzywna z grillowanym bakłażanem
Pasta warzywna z suszonymi pomidorami i żurawiną
Pasta warzywna ze słodką cebulą i suszonymi pomidorami
Pasta warzywna z ciecierzycą, pieprzem i czarnuszką
Pasta warzywna z grillowaną cukinią i curry
Pasta warzywna z trzema rodzajami papryki bezglutenowa BIO
Pasta warzywna ze szpinakiem i orzechami piniowymi bezglutenowa BIO
Pasta z pestkami słonecznika z suszonymi pomidorami i bazylią
Paprykarz wegetariański z kaszą jaglaną bezglutenowy
Pasta warzywna meksykańska bezglutenowa
Śniadanie z tofu bez jajek
Wędlina roślinna podsuszana
Wędlina roślinna łagodna
Tofu miękkie
Kebab klasyczny high protein
Frankfurterki roślinne wędzone
Vege smalczyk z fasoli z jabłkiem i cebulką
Roślinne kotlety jaglane z burakiem
Roślinny sznycel w chrupiącej panierce
Hummus sriracha z preclami
Hummus klasyczny z preclami
Pasta z pestkami słonecznika z suszonymi pomidorami i bazylią
Przechowywać w temperaturze od +1°C do +7°C. Należy spożyć w ciągu 48 godz. po otwarciu.
48
Min. temp. °C 1
Maks. temp. °C 7
ul. Posag 7 Panien 1a 02-495 Warszawa, Polska
FSC - www.fsc.org, Mieszany, FSC C148205
Polsoja Sp. z o.o. ul. Posag 7 Panien 1a 02-495 Warszawa, Polska Więcej na: www.well-well.eu
Well Well
Marka | Well Well |
FSC
Doskonały jako dip, baza dań wegetariańskich oraz pasta do pieczywa.