DARY NATURY
Kolendra liofilizowana bezglutenowa BIO
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kolendra jest często stosowana w celu eliminacji metali ciężkich z organizmu, obniżenia poziomu cukru we krwi i normalizacji ciśnienia tętniczego, wzmocnienia kości,
Nasiona kolendry mają nieograniczone zastosowanie kulinarne. Stosowane są w sosach, sałatkach, marynatach, potrawach mięsnych, rybnych i warzywnych. Kolendra jest szczególnie ceniona w kuchniach Ameryki Łacińskiej i Azji.
Kolendra liofilizowana bezglutenowa BIO
Kolendra (liście)
Kolendra mielona
Kolendra (nasiona)
Kolendra (cała)
Chia - nasiona szałwii hiszpańskiej
Najniższa cena: 9,99 zł
Syrop klonowy BIO
Najniższa cena: 24,99 zł
Erytrytol (naturalny zamiennik cukru)
Najniższa cena: 28,99 zł
Płatki drożdżowe nieaktywne
Najniższa cena: 16,49 zł
Ksylitol fiński (cukier brzozowy)
Najniższa cena: 48,99 zł
Syrop z agawy Salamanea Premium BIO
Najniższa cena: 14,25 zł
Kwasek cytrynowy
Najniższa cena: 16,75 zł
Olej sezamowy (tłoczony na zimno) BIO
Najniższa cena: 15,49 zł
Dyfuzor zapachowy Fresh Garden
Najniższa cena: 34,99 zł
Dyfuzor zapachowy inspirowany zapachem Mugler Angel
Najniższa cena: 26,99 zł
Dyfuzor zapachowy inspirowany zapachem Dior Fahrenheit
Najniższa cena: 39,99 zł
Oliwa z oliwek (tłoczona na zimno) BIO
Dyfuzor zapachowy inspirowany zapachem Dior Sauvage
Najniższa cena: 26,99 zł
Dyfuzor zapachowy inspirowany zapachem Black Opium
Najniższa cena: 26,99 zł
Dyfuzor zapachowy Wanilia
Najniższa cena: 39,99 zł
Dyfuzor zapachowy inspirowany zapachem Mademoiselle
Najniższa cena: 39,99 zł
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu
Z nasion kolendry sporządza się oleje i wywary do celów leczniczych. W kuchni przyprawę dodaje się do potraw z roślin strączkowych, różnych kasz, gulaszów warzywnych, marynat do mięs i ryb. Nasionami można posypywać dopiero co ugotowane pieczywo, co jest szczególnie dobrą rekomendacją dla czerstwego chleba, przyprawę można też stosować do solenia słoniny kapusty.