KOTANYI
Kolendra (liście)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kolendra jest często stosowana w celu eliminacji metali ciężkich z organizmu, obniżenia poziomu cukru we krwi i normalizacji ciśnienia tętniczego, wzmocnienia kości,
Nasiona kolendry mają nieograniczone zastosowanie kulinarne. Stosowane są w sosach, sałatkach, marynatach, potrawach mięsnych, rybnych i warzywnych. Kolendra jest szczególnie ceniona w kuchniach Ameryki Łacińskiej i Azji.
Kolendra (liście)
Kolendra mielona
Kolendra (nasiona)
Kolendra (cała)
Kolendra liofilizowana bezglutenowa BIO
Kolendra (suszone liście)
Syrop klonowy BIO
Najniższa cena: 19,99 zł
Syrop z agawy Salamanea Premium BIO
Najniższa cena: 13,89 zł
Pistacje łuskane (niesolone)
Najniższa cena: 32,99 zł
Olej sezamowy (tłoczony na zimno) BIO
Najniższa cena: 15,45 zł
Sezam łuskany
Najniższa cena: 12,99 zł
Orzechy ziemne prażone niesolone
Najniższa cena: 6,49 zł
Orzechy ziemne prażone niesolone (połówki)
Najniższa cena: 21,29 zł
Płatki migdałowe
Najniższa cena: 10,79 zł
Orzechy pekan (połówki)
Najniższa cena: 22,25 zł
Przyprawa do ryb (młynek)
Najniższa cena: 12,99 zł
Przyprawa do mięs (młynek)
Najniższa cena: 12,99 zł
Komosa ryżowa (Quinoa biała)
Sól himalajska różowa gruba XXL
Sól himalajska różowa drobna XXL
Wiórki kokosowe
Czosnek granulowany suszony XXL
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu
Z nasion kolendry sporządza się oleje i wywary do celów leczniczych. W kuchni przyprawę dodaje się do potraw z roślin strączkowych, różnych kasz, gulaszów warzywnych, marynat do mięs i ryb. Nasionami można posypywać dopiero co ugotowane pieczywo, co jest szczególnie dobrą rekomendacją dla czerstwego chleba, przyprawę można też stosować do solenia słoniny kapusty.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00