Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kolendra jest często stosowana w celu eliminacji metali ciężkich z organizmu, obniżenia poziomu cukru we krwi i normalizacji ciśnienia tętniczego, wzmocnienia kości,
Nasiona kolendry mają nieograniczone zastosowanie kulinarne. Stosowane są w sosach, sałatkach, marynatach, potrawach mięsnych, rybnych i warzywnych. Kolendra jest szczególnie ceniona w kuchniach Ameryki Łacińskiej i Azji.
100% ziarno kolendry
Produkt może zawierać: gorczycę, gluten, orzechy, nasiona sezamu i seler.
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu
Z nasion kolendry sporządza się oleje i wywary do celów leczniczych. W kuchni przyprawę dodaje się do potraw z roślin strączkowych, różnych kasz, gulaszów warzywnych, marynat do mięs i ryb. Nasionami można posypywać dopiero co ugotowane pieczywo, co jest szczególnie dobrą rekomendacją dla czerstwego chleba, przyprawę można też stosować do solenia słoniny kapusty.
Mix Brands Sp. z o.o. ul. Odlewnicza 7 ; 03-231 Warszawa