DARY NATURY
Kolendra liofilizowana bezglutenowa BIO
Najniższa cena: 9,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kolendra jest często stosowana w celu eliminacji metali ciężkich z organizmu, obniżenia poziomu cukru we krwi i normalizacji ciśnienia tętniczego, wzmocnienia kości,
Nasiona kolendry mają nieograniczone zastosowanie kulinarne. Stosowane są w sosach, sałatkach, marynatach, potrawach mięsnych, rybnych i warzywnych. Kolendra jest szczególnie ceniona w kuchniach Ameryki Łacińskiej i Azji.
Kolendra liofilizowana bezglutenowa BIO
Najniższa cena: 9,99 zł
Kolendra (liście)
Kolendra mielona
Kolendra (cała)
Kolendra (suszone liście)
Kolendra (nasiona)
Chia - nasiona szałwii hiszpańskiej
Najniższa cena: 11,69 zł
Olej sezamowy (tłoczony na zimno) BIO
Najniższa cena: 15,95 zł
Syrop z agawy Salamanea Premium BIO
Najniższa cena: 11,95 zł
Płatki drożdżowe nieaktywne
Najniższa cena: 11,99 zł
Pestki dyni łuskane
Najniższa cena: 9,99 zł
Erytrytol (naturalny zamiennik cukru)
Najniższa cena: 12,19 zł
Sól himalajska różowa gruba XXL
Najniższa cena: 4,79 zł
Sól himalajska różowa drobna XXL
Najniższa cena: 4,79 zł
Komosa ryżowa (Quinoa biała)
Najniższa cena: 7,99 zł
Płatki drożdżowe nieaktywne
Najniższa cena: 18,79 zł
Tymianek suszony XXL
Najniższa cena: 3,35 zł
Orzechy włoskie łuskane
Najniższa cena: 47,75 zł
Oliwa z oliwek (tłoczona na zimno) BIO
Najniższa cena: 19,55 zł
Tahini (pasta sezamowa)
Najniższa cena: 21,99 zł
Ksylitol fiński (cukier brzozowy)
Najniższa cena: 43,95 zł
Olej z pestek dyni (tłoczony na zimno) BIO
Najniższa cena: 27,99 zł
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu
Z nasion kolendry sporządza się oleje i wywary do celów leczniczych. W kuchni przyprawę dodaje się do potraw z roślin strączkowych, różnych kasz, gulaszów warzywnych, marynat do mięs i ryb. Nasionami można posypywać dopiero co ugotowane pieczywo, co jest szczególnie dobrą rekomendacją dla czerstwego chleba, przyprawę można też stosować do solenia słoniny kapusty.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00