DARY NATURY
Proszek do pieczenia BIO

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Proszek do pieczenia słodkich wypieków, takich jak ciasta, babeczki, tartaletki, naleśniki i racuchy.
porcja na 0,5 kg mąki
Proszek do pieczenia BIO
Proszek do pieczenia bezglutenowy BIO
Najniższa cena: 1,59 zł
Proszek do pieczenia BIO (na 0,5 kg mąki)
Najniższa cena: 1,79 zł
Proszek do pieczenia (na 1 kg mąki)
Proszek do pieczenia (na 1 kg mąki)
Proszek do pieczenia (na 0,5 kg mąki)
Sernix - dodatek do pieczenia sernika (na 1kg twarogu)
Proszek do pieczenia bezglutenowy (na 1 kg mąki)
Proszek do pieczenia (na 0,5 kg mąki)
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Najniższa cena: 6,99 zł
26% taniej
Musztarda francuska (lekko ostra)
Cynamon mielony (w słoiczku)
Musztarda miodowa (łagodna)
Najniższa cena: 4,79 zł
Drożdże suszone (6 sasz. x 8g)
Aromat waniliowy z wanilii Bourbon (naturalny)
Najniższa cena: 13,99 zł
29% taniej
Cynamon kora
Najniższa cena: 7,99 zł
Aromat migdałowy (naturalny)
Najniższa cena: 13,99 zł
29% taniej
Pieprz czarny ziarnisty - młynek
Najniższa cena: 11,99 zł
Anyż (gwiazdki)
Najniższa cena: 7,99 zł
Sól morska jodowana - młynek
Najniższa cena: 11,99 zł
Musztarda z żurawiną (łagodna)
Wanilia - laska
Najniższa cena: 19,99 zł
Posypka dekoracyjna cukrowa - świąteczny mix
Pieprz kolorowy ziarnisty - młynek
Najniższa cena: 11,99 zł
Posypka dekoracyjna cukrowa - niebieski mix
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Przechowywać w chłodnym, suchym i zacienionym miejscu
Stefanowo, ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo, ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
| Marka | Kamis |
Więcej inspiracji znajdziecie na: www.kamis.pl
Czekoladowe muffiny z malinami Czas przygotowania: 15 min, czas pieczenia: 30min, porcje: 12 Składniki 280 g mąki pszennej typ 450 2 łyżeczki Proszku do pieczenia Kamis 100 g cukru 3 łyżki ciemnego kakao 1 jajko 100 ml oleju 250 ml mleka ½ tabliczki gorzkiej czekolady 100 g malin Sposób przygotowania: 1. W jednej misce wymieszaj wszystkie suche składniki. 2. W drugiej misce wymieszaj jajko, olej, mleko, następnie dodaj suche składniki, wymieszaj. 3. Do uzyskanej masy dodaj pokrojoną drobno czekoladę. 4. Papilotki umieść w foremkach, każdą wypełnij do połowy masą, włóż po 1-2 maliny, przykryj pozostałą masą do ok 2/3 wysokości. 5. Wstaw do rozgrzanego do 185°C piekarnika, piecz około 30 min. 6. Przed podaniem oprósz cukrem pudrem.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów