VEGETA
Przyprawa warzywna do potraw
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Owsianka stanowi szybkie, a zarazem pożywne śniadanie na każdy dzień. Łatwość jej przygotowania sprawia, że możemy cieszyć się nią zarówno, gdy jemy w pośpiechu, jak i gdy spędzamy leniwy poranek gronie bliskim nam osób. Przyprawa do owsianki łączy w sobie specjalnie dobrane składniki, które idealnie komponują się z płatkami nie tylko owsianymi, ale też orkiszowymi, jęczmiennymi itp.
pomysł na pyszne śniadanie
z cynamonem
z goździkami
z kardamonem
Przyprawa warzywna do potraw
Liście laurowe
Pieprz czarny ziarnisty
Przyprawa do kotleta schabowego z natką pietruszki
Czosnek granulowany suszony XXL
Przyprawa do pizzy
Przyprawa do pomidorów
Przyprawa do pieczonego kurczaka
Włoszczyzna ekologiczna (warzywa suszone) BIO
Przyprawa warzywna do potraw
Kolendra (liście)
Spaghetti Napoli
Soczystego kurczaka po meksykańsku + WORECZEK DO PIECZENIA
Przyprawa do karkówki z czosnkiem i kolendrą
Zioła sycylijskie - mieszanka przyprawowa
Kurkuma mielona XXL
Pieprz kolorowy ziarnisty
Przyprawa warzywna do potraw (drobno zmielona)
Miechunka suszona XXL
Mieszanka przyprawowa na grilla - do steków
Najniższa cena: 1,39 zł
0% taniej
Mieszanka do ogórków kwaszonych i małosolnych
Najniższa cena: 2,45 zł
19% taniej
Przyprawa do żurku i barszczu białego
Najniższa cena: 1,15 zł
0% taniej
Mieszanka do ogórków konserwowych
Najniższa cena: 2,45 zł
19% taniej
Przyprawa do barszczu czerwonego i dań z buraków
Najniższa cena: 1,15 zł
0% taniej
Oregano suszone
Bazylia
Czosnek suszony
Pieprz czarny ziarnisty
Pieprz czarny mielony
Kurkuma mielona
Papryka słodka mielona XL
Przyprawa do kebabu i gyrosa
Cynamon mielony
Kmin rzymski mielony
Curry
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska
Prymat sp. z o.o., ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska Tel.: +48/32/47 33 833, www.prymatgroup.pl
Prymat
Marka | Prymat |
Wypróbuj też do: - jaglanki - kawy - ciasteczek korzennych - deserów
Więcej przepisów na www.DoradcaSmaku.pl
Kasza jaglana z musem jabłkowym Składniki: - 200 g kaszy jaglanej - 0,5 l mleka krowiego 3,2 % (ew. sojowego/migdałowego) - 4 duże jabłka szara reneta/antonówka - 50 g orzechów włoskich - 2 łyżeczki konfitury malinowej - 2 łyżki masła 82 % - Do smaku: Przyprawa do owsianki Prymat Przygotowanie: 4 osoby 30 minut Kaszę kilkakrotnie dokładnie przepłukać w zimnej wodzie. Do garnka wlać mleko, dodać pół łyżeczki przyprawy do owsianki, wsypać kaszę i gotować pod przykryciem do całkowitego wchłonięcia płynu. W tym czasie umyć, obrać i pokroić w ósemki jabłka. Przełożyć na patelnię, dodać masło i mieszać, aż jabłka będą się rozpadać i zaczną uzyskiwać konsystencję musu. Do głębokich miseczek przełożyć ugotowaną jaglankę z odrobiną musu i posypać przyprawą do owsianki. Następnie całość posypać orzechami i udekorować kleksem z konfitury malinowej. Podawać ciepłe.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00