Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
smacznie i do syta
bez konserwantów, bez MOM*
Polski Producent
*Bez mięsa oddzielonego mechanicznie
fasola gotowana (35%)
woda
boczek (5,2%) [boczek wieprzowy (81%), woda, substancja zagęszczająca: alginian sodu, cukier, hydrolizat białka roślinnego (kukurydziany), aromat dymu wędzarniczego, sól, ocet w proszku]
kiełbasa wieprzowa (5,2%) [mięso wieprzowe (47%), mięso wołowe (31%), woda, tłuszcz wieprzowy, błonnik sojowy, skrobia ziemniaczana, kasza manna (gluten), sól, białko kolagenowe wieprzowe, przyprawy]
koncentrat pomidorowy (4,5%)
przecier z cebuli (3%)
mąka pszenna
skrobia modyfikowana kukurydziana
cukier
sól
przyprawy (zawierają soję) i ekstrakty przypraw
glukoza
suszone warzywa (marchew, cebula, korzeń selera, czosnek, korzeń lubczyka, pietruszka)
zioła (w tym majeranek)
suszone koncentraty i ekstrakty warzywne (w tym selera)
ekstrakt drożdżowy
regulator kwasowości - kwas cytrynowy
hydrolizat białkowy sojowy
aromaty
aromat dymu wędzarniczego
konserwanty | Nie zawiera |
Seler | Zawiera |
Zboża zawierające gluten | Zawiera |
Soja | Zawiera |
Pszenica | Zawiera |
Określenie | w 100g | w jednostce |
---|---|---|
Wartość energetyczna (kJ) | 363 | |
Wartość energetyczna (kcal) | 87 | |
Tłuszcz (g) | 2.5 | |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 0.9 | |
Węglowodany (g) | 9.4 | |
w tym cukry (g) | 2.9 | |
Białko (g) | 4.5 | |
Sól (g) | 1 |
g
Opakowanie zawiera 2 sugerowane porcje produktu.
Typ | Słoik |
Opakowanie | Szkło - powszechnie recyklingowane |
Waga brutto 927
Główny język opisu | polski |
Język danych | polski |
polski
inne
Wymagana wysokość na półce 137
Wymagana szerokość na półce 89
Wymagana głębokość na półce 89
Wysokość 137
Szerokość 89
Głębokość 89
Wymiar liczbowy 580
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Średnia miara (e)
2
Typ | Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed światłem. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.
Zaleca się podawać na gorąco z dodatkiem pieczywa.
Łowicz
Marka | Łowicz |
Nazwa funkcjonalna Fasolka po bretońsku
Wariant z boczkiem i kiełbasą