VIGO
Kombucha Mango + Marakuja BIO
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Komvida Organic Kombucha to organiczny niepasteryzowany napój ze sfermentowanej herbaty z naturalnymi bąbelkami. Smak czerwonych owoców jest idealny dla tych, którzy chcą czegoś słodkiego i powstaje podczas drugiej fermentacji z jagodami, truskawkami i hibiskusem.
Więcej informacji i inspiracji znajdziesz na stronie: https://pl.komvida.com/ lub na Instagramie: komvidakombucha_pl
woda
cukier*
herbata* (0,9 %)
kultura kombuchy (symbioza bakterii i drożdży)
przecier z truskawek* (1 %)
przecier z jagód* (0,4 %)
hibiskus* (0,14 %)
*z rolnictwa ekologicznego
Organiczne
Składniki: woda, cukier*, zielona herbata* (0,9%), kultura kombuchy (symbioza mikroorganizmów i drożdży), truskawki*, jagody*, hibiskus*. *Z rolnictwa ekologicznego.
Wymiar liczbowy 250
Jednostka (specyficzna) | Mililitrów |
Typ | Butelka |
Waga brutto 432
ml
Kombucha Mango + Marakuja BIO
Kombucha Jagody Acai
Kombucha Yerba Mate BIO
Kombucha z ogórkiem i kolendrą BIO
Kombucha Marakuja
Kombucha z imbirem i acerolą BIO
Kombucha Kurkuma + Imbir BIO
Rooibos Kombucha
Kombucha Schisandra
Kombucha Orginal
Kombucha ekologiczna truskawkowa BIO
Kombucha ekologiczna lawendowa BIO
Original Kombucha
Yerba Mate Kombucha
Ekologiczna kombucha lawendowa BIO
Przed otwarciem wymieszać, ale nie wstrząsać. Mogą tworzyć się osady, jest to naturalny proces. Można też pić z osadem. Podawaj dobrze schłodzone.
Przechowywać w lodówce, w temperaturze pomiędzy +2 °C a +8 °C. Po otwarciu spożyć w ciągu 7 dni. Numer partii/Najlepiej spożyć przed końcem: patrz opakowanie.
7
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 8
ul. Mińska 25 03-808 Warszawa Polska
Unijne logo rolnictwa ekologicznego - ES-ECO-021-EX, Rolnictwo UE/spoza UE
Komvida Kombucha, S.L., Pol. Ind. Frexnense, 31. 06340 Fregenal de la Sierra, Badajoz, Hiszpania www.medifoods.pl Instagram: @komvidakombucha_pl
Komvida
Marka | Komvida |
Unijne logo rolnictwa ekologicznego
Znak weterynaryjny na opakowaniu
Komvida Organic Kombucha to organiczny niepasteryzowany napój ze sfermentowanej herbaty z naturalnymi bąbelkami. Smak czerwonych owoców jest idealny dla tych, którzy chcą czegoś słodkiego i powstaje podczas drugiej fermentacji z jagodami, truskawkami i hibiskusem. Więcej informacji i inspiracji znajdziesz na stronie: https://pl.komvida.com/ lub na Instagramie: komvidakombucha_pl
Komvida to wegańska, bezglutenowa i zdrowsza alternatywa dla napoju, który możesz pić przez cały dzień. Napój ten, pity już przez samurajów, uzyskiwany jest dzięki naturalnej fermentacji zielonej herbaty i cukru, którą przeprowadza kolonia bakterii i drożdży zwanych scoby. W Komvida znajdziesz wszystkie zalety tego sfermentowanego napoju, organiczne składniki, naturalne bąbelki i smak, który pokochasz. Wszystkie zalety kombuchy w jednej butelce.
Komvida Kombucha, S.L. założona przez dwóch młodych przedsiębiorców, Nurię i Beę. Inspirację do zrobienia kombuchy zaczerpnęli podczas podróży po Kalifornii. Kombucha jest produkowana w sposób rzemieślniczy i zrównoważony na południu Estremadury.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00