PRYMAT
Ziele angielskie całe
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ziele angielskie ma bogaty smak, który łączy w sobie aromat gałki muszkatołowej, intensywność goździków, cynamonową pikanterię oraz ostrość pieprzu. Przyprawą są wysuszone, niedojrzałe jagody wiecznie zielonego drzewa nazywanego również pieprzowym. Pikantny smak i korzenny aromat ziela angielskiego czyni go nieodłącznym składnikiem świątecznego karpia w galarecie.
zbierane ręcznie dla zachowania naturalnego kształtu
Ziele angielskie całe
Ziele angielskie
Ziele angielskie całe
Musztarda sarepska (ostra)
Najniższa cena: 1,85 zł
Musztarda delikatesowa (łagodna)
Najniższa cena: 1,85 zł
Musztarda z cebulką prażoną i szalotką (łagodna)
Najniższa cena: 5,49 zł
Goździki całe (w słoiczku)
Najniższa cena: 7,99 zł
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Najniższa cena: 5,79 zł
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy
Najniższa cena: 1,49 zł
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Najniższa cena: 6,99 zł
29% taniej
Posypka bajglowa do wszystkiego
Posypka bomba umami
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Musztarda miodowa (łagodna)
Suszone pomidory z czosnkiem i bazylią
Curry - mieszanka przypraw
Pieprz czarny mielony
Pieprz czarny ziarnisty
Liście laurowe
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
przechowywać w chłodnym, suchym i zacienionym miejscu
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
FSC - www.fsc.org, Mieszany Papier, Wspieranie odpowiedzialnego leśnictwa, FSC C151350
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
FSC
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Keczup bananowy Przygotowanie 15 min Gotowanie 20 min Porcje 750 g Składniki: 2 łyżki oleju roślinnego 1 duża cebula pokrojona w kostkę ½ łyżeczki utartego w moździerzu ziela angielskiego Kamis ¾ łyżeczki mielonego chili Kamis ¾ łyżeczki mielonej kurkumy Kamis 2 łyżeczki czosnku Kamis 4 dojrzałe banany pokrojone w plastry 150 ml octu winnego z białego wina Kamis 5 łyżek cukru 2 łyżeczki soli morskiej Kamis ½ szklanki wody 1. W rondelku podsmaż na oleju cebulę. Dodaj ziele angielskie, chili, kurkumę, czosnek, smaż mieszając przez ok. 30 s. 2. Dodaj banany, ocet, cukier i sól morską. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 15 min, odstaw do wystygnięcia. 3. Miksuj blenderem na wysokich obrotach, wlewając powoli wodę, do uzyskania jednolitej konsystencji. 4. Ketchupem z bananów możesz doprawić smażony ryż i makaron, jajka, hot dogi, hamburgery, frytki. ryby, wieprzowinę i kurczaka.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów