MIX BRANDS
Soda oczyszczona
Najniższa cena: 9,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
W wypiekach: środek spulchniający, nadaje puszystości i lekkości – najlepiej sprawdza się w szybkich wypiekach i wysokich temperaturach np. w plackach. Po jej dodaniu do ciasta należy zacząć ciasto piec – szybko wchodzi w reakcję. Do stosowania w kulinariach i nie tylko, jest całkowicie biodegradowalna.
uniwersalna w kuchni
Soda oczyszczona
Najniższa cena: 9,99 zł
Soda oczyszczona
Soda oczyszczona
Proszek do pieczenia (na 1 kg mąki)
Proszek do pieczenia (na 1 kg mąki)
Proszek do pieczenia BIO
Proszek do pieczenia BIO (na 0,5 kg mąki)
Soda oczyszczona
Proszek do pieczenia (na 0,5 kg mąki)
Proszek do pieczenia (na 0,5 kg mąki)
Amoniak spożywczy do wypieków
Musztarda sarepska (ostra)
Najniższa cena: 3,79 zł
51% taniej
Przyprawa do kurczaka złocista
Najniższa cena: 2,19 zł
Czosnek granulowany mielony w całości
Najniższa cena: 2,19 zł
Musztarda delikatesowa (łagodna)
Najniższa cena: 3,49 zł
47% taniej
Przyprawa do gyrosa
Najniższa cena: 2,19 zł
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Najniższa cena: 5,79 zł
Musztarda z cebulką prażoną i szalotką (łagodna)
Najniższa cena: 6,19 zł
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy
Najniższa cena: 1,49 zł
Ketchup łagodny
Najniższa cena: 8,75 zł
Goździki całe (w słoiczku)
Najniższa cena: 7,99 zł
Przyprawa do żurku i barszczu białego
Najniższa cena: 1,49 zł
34% więcej
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Przyprawa kuchni włoskiej
Przyprawa do kebab shoarma
Przyprawa do sosu tzatziki
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
przechowywać w chłodnym, suchym i zacienionym miejscu
Stefanowo, ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo, ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
Więcej inspiracji znajdziecie na: www.kamis.pl
Racuchy z jabłkami Przygotowanie 15 min Gotowanie 10 min Porcje 4 Składniki: 220 g mąki 1 łyżeczka sody oczyszczonej Kamis Szczypta soli 1 duże jabłko 2 jaja 2 łyżki cukru 1 łyżeczka cukru wanilinowego Kamis 250 ml maślanki olej do smażenia Sposób przygotowania: 1. Mąkę wymieszaj z sodą i solą. 2. Jabłka obierz, pokrój na ćwiartki, usuń gniazda nasienne, następnie pokrój na plastry. 3. Jaja ubij z cukrem i cukrem wanilinowym. 4. Do ubitych jaj dodaj maślankę, mąkę, wymieszaj na jednolite ciasto, dodaj jabłka, delikatnie wymieszaj. 5. Na średnio rozgrzaną patelnię nakładaj łyżką ciasto tak, żeby w każdym placku o średnicy ok 8 cm były 2-3 plastry jabłek. 6. Smaż na wolnym ogniu po 3-4 minuty na każdej ze stron, podawaj oprószone cukrem pudrem.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów