CELIKO
Soda oczyszczona bezglutenowa
Najniższa cena: 1,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
W wypiekach: środek spulchniający, nadaje puszystości i lekkości – najlepiej sprawdza się w szybkich wypiekach i wysokich temperaturach np. w plackach. Po jej dodaniu do ciasta należy zacząć ciasto piec – szybko wchodzi w reakcję. Do stosowania w kulinariach i nie tylko, jest całkowicie biodegradowalna.
uniwersalna w kuchni
Soda oczyszczona bezglutenowa
Najniższa cena: 1,99 zł
Soda oczyszczona
Soda oczyszczona
Soda oczyszczona
Soda oczyszczona
Amoniak spożywczy do wypieków
Przyprawa tajskie curry z kolendrą i pieprzem cayenne (kuchnia tajska)
Najniższa cena: 3,99 zł
Sos sałatkowy grecki
Najniższa cena: 1,79 zł
Przyprawa Udon 7 smaków z sezamem i sosem sojowym (kuchnia japońska)
Najniższa cena: 3,99 zł
Sos sałatkowy włoski
Najniższa cena: 1,79 zł
Chrupiący kurczak - panierka serowa
Najniższa cena: 4,99 zł
Nuggetsy - panierka klasyczna
Najniższa cena: 4,99 zł
Chrupiący kurczak - panierka paprykowa
Najniższa cena: 4,99 zł
Sos sałatkowy francuski
Najniższa cena: 1,79 zł
Chrupiący kurczak - panierka czosnkowa
Najniższa cena: 4,99 zł
Kardamon mielony
Najniższa cena: 5,35 zł
Sos sałatkowy czosnkowy
Najniższa cena: 1,79 zł
Przyprawa koreańskie BBQ z sezamem i płatkami chili (kuchnia koreańska)
Najniższa cena: 3,99 zł
Glazura smoky bbq z miodem (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 4,15 zł
Zioła prowansalskie
Najniższa cena: 2,29 zł
Chrupiący schabowy - panierka klasyczna
Najniższa cena: 4,99 zł
Glazura orientalna z sezamem i miodem (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 4,15 zł
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
przechowywać w chłodnym, suchym i zacienionym miejscu
Stefanowo, ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo, ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
Więcej inspiracji znajdziecie na: www.kamis.pl
Racuchy z jabłkami Przygotowanie 15 min Gotowanie 10 min Porcje 4 Składniki: 220 g mąki 1 łyżeczka sody oczyszczonej Kamis Szczypta soli 1 duże jabłko 2 jaja 2 łyżki cukru 1 łyżeczka cukru wanilinowego Kamis 250 ml maślanki olej do smażenia Sposób przygotowania: 1. Mąkę wymieszaj z sodą i solą. 2. Jabłka obierz, pokrój na ćwiartki, usuń gniazda nasienne, następnie pokrój na plastry. 3. Jaja ubij z cukrem i cukrem wanilinowym. 4. Do ubitych jaj dodaj maślankę, mąkę, wymieszaj na jednolite ciasto, dodaj jabłka, delikatnie wymieszaj. 5. Na średnio rozgrzaną patelnię nakładaj łyżką ciasto tak, żeby w każdym placku o średnicy ok 8 cm były 2-3 plastry jabłek. 6. Smaż na wolnym ogniu po 3-4 minuty na każdej ze stron, podawaj oprószone cukrem pudrem.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów