MIX BRANDS
Soda oczyszczona
Najniższa cena: 9,15 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
W wypiekach: środek spulchniający, nadaje puszystości i lekkości – najlepiej sprawdza się w szybkich wypiekach i wysokich temperaturach np. w plackach. Po jej dodaniu do ciasta należy zacząć ciasto piec – szybko wchodzi w reakcję. Do stosowania w kulinariach i nie tylko, jest całkowicie biodegradowalna.
uniwersalna w kuchni
Soda oczyszczona
Najniższa cena: 9,15 zł
Soda oczyszczona
Najniższa cena: 1,15 zł
Proszek do pieczenia (na 1 kg mąki)
Najniższa cena: 0,85 zł
Proszek do pieczenia BIO
Najniższa cena: 2,49 zł
Amoniak spożywczy do wypieków
Najniższa cena: 2,95 zł
Proszek do pieczenia (na 1 kg mąki)
Soda oczyszczona
Soda oczyszczona
Proszek do pieczenia (na 0,5 kg mąki)
Proszek do pieczenia BIO (na 0,5 kg mąki)
Proszek do pieczenia (na 0,5 kg mąki)
Musztarda sarepska (ostra)
Najniższa cena: 1,85 zł
Papryka wędzona słodka mielona
Najniższa cena: 2,35 zł
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Najniższa cena: 4,99 zł
Musztarda delikatesowa (łagodna)
Najniższa cena: 1,85 zł
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy
Najniższa cena: 1,49 zł
Czosnek granulowany mielony w całości
Najniższa cena: 2,19 zł
Przyprawa do kurczaka złocista
Najniższa cena: 2,19 zł
Przyprawa do gyrosa
Najniższa cena: 2,19 zł
Kurczaka po toskańsku z suszonymi pomidorami
Najniższa cena: 4,29 zł
Penne w sosie pomidorowym z mozzarellą
Najniższa cena: 4,29 zł
Klopsiki w sosie pomidorowym z ziołami
Najniższa cena: 4,29 zł
Polędwiczki wieprzowe w sosie grzybowym
Najniższa cena: 4,29 zł
Makaron z kurczakiem w sosie curry
Najniższa cena: 4,29 zł
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Najniższa cena: 5,79 zł
Przyprawa Butter Chicken (kuchnia indyjska) z kminem rzymskim i kardamonem
Przyprawa Udon 7 smaków z sezamem i sosem sojowym (kuchnia japońska)
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
przechowywać w chłodnym, suchym i zacienionym miejscu
Stefanowo, ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo, ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
Więcej inspiracji znajdziecie na: www.kamis.pl
Racuchy z jabłkami Przygotowanie 15 min Gotowanie 10 min Porcje 4 Składniki: 220 g mąki 1 łyżeczka sody oczyszczonej Kamis Szczypta soli 1 duże jabłko 2 jaja 2 łyżki cukru 1 łyżeczka cukru wanilinowego Kamis 250 ml maślanki olej do smażenia Sposób przygotowania: 1. Mąkę wymieszaj z sodą i solą. 2. Jabłka obierz, pokrój na ćwiartki, usuń gniazda nasienne, następnie pokrój na plastry. 3. Jaja ubij z cukrem i cukrem wanilinowym. 4. Do ubitych jaj dodaj maślankę, mąkę, wymieszaj na jednolite ciasto, dodaj jabłka, delikatnie wymieszaj. 5. Na średnio rozgrzaną patelnię nakładaj łyżką ciasto tak, żeby w każdym placku o średnicy ok 8 cm były 2-3 plastry jabłek. 6. Smaż na wolnym ogniu po 3-4 minuty na każdej ze stron, podawaj oprószone cukrem pudrem.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów