BONDUELLE Przygotowane na parze
Mieszanka warzywna Królewska mrożona

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Warzywa grillowane są bardzo uniwersalne, można je stosować zarówno na zimno, jak i na ciepło – jako przekąski, sałatki, dania główne, kanapki, czy na pizzy i w burgerach.  Gama SERVICE to produkty READY TO EAT – możliwe do zastosowania na zimno, tuż po rozmrożeniu, idealnie sprawdzą się w wielu daniach, skracając czas ich przygotowania. 
Mieszanka warzywna Królewska mrożona
Kukurydza złocista (2x85g)
Kukurydza złocista (słodka i chrupiąca)
Kukurydza złocista z groszkiem
Kukurydza złocista z czerwoną fasolą
Fasolka szparagowa zielona cała mrożona
Fasolka szparagowa żółta cała mrożona
Fasolka szparagowa zielona cięta mrożona
Kukurydza złocista (słodka i chrupiąca)
Kukurydza złocista z groszkiem
Kukurydza złocista z czerwoną fasolą
Cieciorka (2x80g)
Zupa krem z dyni
Zupa krem z zielonych warzyw
Zupa krem kalafiorowa
Fasola czerwona (ugotowana na parze)
Groszek konserwowy (soczysty i sprężysty)
Przechowywanie produktu przed otwarciem: W mroźni lub zamrażalniku (-18°C): kilka miesięcy przestrzegając DLUO podanej na opakowaniu.
Nie zamrażać ponownie produktu rozmrożonego.
Przechowywanie produktu po otwarciu: W chłodni lub lodówce (0 do +3°C): 24 h
Sposób przygotowania:
PIEC KONWEKCYJNY: piec w temp. 180°C przez 15 minut na 1kg mrożonego produktu w odkrytej pełnej gastronormie
Nieogrzany piekarnik konwekcyjny: piec w temp. 120°C przez 45 minut na 2,5kg zamrożonego produktu w odsłoniętej pełnej gastronomii
PATELNIA: mieszając smażymy przez 10 minut na 500g mrożonego produktu
NA ZIMNO: Rozmrażać 12-24 h dla 1 kg w temp. max+3°C i przechowywać max 2h w temp.+3°C.
Obowiązkiem każdego użytkownika jest ścisłe przestrzeganie sposobu przygotowania w celu zagwarantowania jakości produktu."