BONDUELLE Przygotowane na parze
Mieszanka warzywna Królewska mrożona
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Warzywa grillowane są bardzo uniwersalne, można je stosować zarówno na zimno, jak i na ciepło – jako przekąski, sałatki, dania główne, kanapki, czy na pizzy i w burgerach. Gama SERVICE to produkty READY TO EAT – możliwe do zastosowania na zimno, tuż po rozmrożeniu, idealnie sprawdzą się w wielu daniach, skracając czas ich przygotowania.
Mieszanka warzywna Królewska mrożona
Kukurydza złocista (słodka i chrupiąca)
Najniższa cena: 4,49 zł
Kukurydza złocista (2x85g)
Najniższa cena: 6,59 zł
Kukurydza złocista (słodka i chrupiąca)
Najniższa cena: 6,79 zł
Cieciorka (2x80g)
Najniższa cena: 6,49 zł
Polska fasolka po bretońsku
Najniższa cena: 7,99 zł
Fasola czerwona (ugotowana na parze)
Najniższa cena: 4,79 zł
Kukurydza złocista z groszkiem
Najniższa cena: 4,49 zł
Groszek konserwowy (2x75g)
Najniższa cena: 6,99 zł
29% taniej
Groszek drobny
Groszek konserwowy (soczysty i sprężysty)
Meksykańskie fasolka chili sin carne
Najniższa cena: 7,99 zł
Cieciorka (chrupka i pożywna)
Najniższa cena: 7,99 zł
Groszek tradycyjny konserwowy
Najniższa cena: 4,19 zł
Kiełki fasoli mung
Najniższa cena: 6,99 zł
Indyjska fasolka curry
Najniższa cena: 7,99 zł
Biała fasola Cannelini (ugotowana na parze)
Najniższa cena: 4,79 zł
Przechowywanie produktu przed otwarciem: W mroźni lub zamrażalniku (-18°C): kilka miesięcy przestrzegając DLUO podanej na opakowaniu.
Nie zamrażać ponownie produktu rozmrożonego.
Przechowywanie produktu po otwarciu: W chłodni lub lodówce (0 do +3°C): 24 h
Sposób przygotowania:
PIEC KONWEKCYJNY: piec w temp. 180°C przez 15 minut na 1kg mrożonego produktu w odkrytej pełnej gastronormie
Nieogrzany piekarnik konwekcyjny: piec w temp. 120°C przez 45 minut na 2,5kg zamrożonego produktu w odsłoniętej pełnej gastronomii
PATELNIA: mieszając smażymy przez 10 minut na 500g mrożonego produktu
NA ZIMNO: Rozmrażać 12-24 h dla 1 kg w temp. max+3°C i przechowywać max 2h w temp.+3°C.
Obowiązkiem każdego użytkownika jest ścisłe przestrzeganie sposobu przygotowania w celu zagwarantowania jakości produktu."