DR. OETKER
Żelatyna uniwersalna
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Żelatyna ma szerokie zastosowanie w kuchni, zarówno do potraw słodkich, jak i słonych. Może być stosowana do kremów, polew, budyni, do galaretek tortowych lub na ciasto oraz do przygotowania galaretek wieprzowych i z mięsem. Żelatynę można też używać jako środka żelującego lub zagęszczającego.
Żelatyna uniwersalna
Żelatyna uniwersalna
Żelatyna w listkach 6 szt.
Żelatyna spożywcza BIO
Żelatyna spożywcza
Żelatyna wieprzowa
Proszek do pieczenia bezglutenowy BIO
Najniższa cena: 1,59 zł
Cukier trzcinowy z mieloną wanilią Bourbon BIO (bezglutenowy)
Najniższa cena: 3,99 zł
Cukier cynamonowy bezglutenowy BIO
Najniższa cena: 1,79 zł
Kisiel instant o smaku wiśniowym z wit. C bezglutenowy BIO
Najniższa cena: 2,39 zł
Panierka kukurydziana BIO bezglutenowa
Budyń waniliowy bezglutenowy BIO
Przechowywać w suchym miejscu.
Zawartość opakowania wystarcza na przygotowanie 500 ml płynu. Żelatynę rozpuścić w 250 ml zimnego płynu i odstawić na 10 minut, do momentu aż napęcznieje.
Pozostały płyn (250 ml) zagotować i wymieszać z napęczniałą żelatyną. Nie gotować!