AMYLON
Żelatyna spożywcza BIO
Najniższa cena: 6,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Agartyna (roślinna substancja żelująca)
na 1 litr płynu
100 % naturalny smak
Żelatyna spożywcza BIO
Najniższa cena: 6,99 zł
Dżemix uniwersalny 2:1 (na 1kg owoców)
Najniższa cena: 2,49 zł
14% więcej
Cukier żelujący 2:1 (na 1kg owoców)
Najniższa cena: 4,99 zł
Cukier żelujący 3:1 (na 1kg owoców)
Najniższa cena: 5,65 zł
Cukier żelujący 2:1 (na 1kg owoców)
Najniższa cena: 6,55 zł
Cukier żelujący 1:1 (na 1kg owoców)
Najniższa cena: 7,25 zł
Żelatyna uniwersalna
Żelatyna spożywcza
Żelatyna uniwersalna
Żelatyna wieprzowa
Żelatyna w listkach 6 szt.
Grill do warzyw - mieszanka przyprawowa
Najniższa cena: 1,99 zł
18% więcej
Sos sałatkowy tzatziki
Najniższa cena: 1,85 zł
8% więcej
Sos sałatkowy grecki
Najniższa cena: 1,85 zł
8% więcej
Grill do owoców morza - mieszanka przyprawowa
Najniższa cena: 1,99 zł
18% więcej
Papryka wędzona słodka (mielona)
Papryka wędzona ostra (mielona)
Chili w płatkach (extra mocne)
Chili jalapeno (kruszone)
Czosnek granulowany
Sól Himalajska - młynek
Cukier z prawdziwą wanilią - cukier waniliowy
Wanilia Bourbon z Madagaskaru - laska
Pieprz czarny ziarnisty
Pieprz czarny mielony
Kolendra (liście)
Sól morska jodowana - młynek
Przechowywać w suchym miejscu.
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7, 02-366 Warszawa
KOTÁNYI GmbH, A-2120 Wolkersdorf, PF 66, Austria dla Kotányi Polonia Sp. z o.o., ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7, 02-366 Warszawa, www.kotanyi.com, info.pl@kotanyi.com
Kotányi
Marka | Kotányi |
Zainspiruj się szeroką ofertą produktów do pieczenia! Kotányi - austriacka rodzinna firma - oferuje wyłącznie najwyższej jakości składniki, naturalny smak i bogaty aromat. Więcej przepisów znajdziesz na www.kotanyi.com. Kotányi, tradycja od ponad 140 lat.
Sernik na zimno Ø 23 cm: 300 g pełnoziarnistych herbatników, 100 g masła, 500 g twarogu, 200 ml maślanki, 130 g cukru, 10 g cukru waniliowego, 1 szczypta soli, starta skórka z cytryny, sok z 1/2 cytryny, 200 ml kremówki, 10 g Agartyny Kotányi. Przygotowanie: Wyłóż formę papierem do pieczenia. Pokrusz herbatniki i dodaj roztopione masło. Formę wyłóż masą i wstaw do lodówki. Wymieszaj dobrze twaróg i maślankę z cukrami, solą, skórką i sokiem z cytryny. Podgrzej śmietanę i dodaj agartynę. Gotuj na wolnym ogniu przez 2 minuty. Połącz z masą serową. Wlej masę do formy i wstaw do lodówki na 4 godz.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00