PROSTE HISTORIE VEGAN
Pizza warzywna z grillowaną papryką i pesto
Cena przed obniżką: 12,59 zł
29% taniej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
PlanTuna® to roślinna alternatywa dla TUŃCZYKA wytwarzana z białka sojowego. Dostarcza kluczowe składniki odżywcze wysokiej jakości RYB, takie jak duże ilości białka i kwasów tłuszczowych Omega-3 ze źródeł roślinnych.
Produkt sterylizowany.
Pizza warzywna z grillowaną papryką i pesto
Cena przed obniżką: 12,59 zł
29% taniej
Meksykańskie chili sin carne
Najniższa cena: 5,99 zł
3% taniej
Pizza BBQ z dynią i jalapeno
Cena przed obniżką: 12,59 zł
29% taniej
Fasola w sosie pomidorowym bezglutenowa
Szpinak Serowy Sznycel
Warzywne risotto z patelni
Warzywne Danie Chińskie z ryżem
Warzywne Burrito z ryżem
Polska fasolka po bretońsku
Pomidorowe łagodne
Indyjska fasolka curry
Bezmięsny kebab słodkie chilli
Bezmięsny gyros ziołowo-czosnkowy
Sajgonki z warzywami
Roślinny doner a la baranina
Kaszetka z orkiszem
Kimchi dla bąbelków BIO
Gołąbki wegetariańskie z ryżem naturalnym bezglutenowe
Gołąbki wegetariańskie z kaszą gryczaną, soczewicą i siemieniem lnianym bezglutenowe
Danie instant z sosem w stylu japońskie curry
Sarna Paulina Kaszka jaglano-owsiana BIO
Zupa krupnik
Danie instant z sosem w stylu japoński klasyczny
Borsuk Bartek Kaszka manna dawnych zbóż BIO
Jeż Wincenty Kaszka owsiana BIO
Wegańskie pierogi z malinami
Miś Krzyś Kaszka 5 zbóż BIO
Placki ziemniaczane
Kaszetka z zieloną fasolką
Pulpeciki w sosie pomidorowo-cebulowym z ryżem
W stylu meksykańskim z ciecierzycą
Grzybowy strogonow z boczniakami i pieczarkami (wegański)
Roladki z nadzieniem warzywnym w sosie pomidorowym z ryżem
Flaczki z boczniaków (wegańskie)
Zupa z soczewicy
Sos do spaghetti BIO
Gołąbki z warzywami w sosie grzybowym
Gołąbki z warzywami w sosie pomidorowym
Chilli sin carne z ryżem
Włoska zupa jarzynowa z pomidorami pelati i groszkiem BIO
Roślinne Kiełbaski Węgierskie
Roślinny sznycel
Biryani ryż w stylu indyjskim z czerwonym sosem
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00