CELIKO
Budyń o smaku waniliowym (bez cukru) bezglutenowy
Najniższa cena: 1,45 zł
3% więcej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Deser w proszku Produkt ogólnego przeznaczenia, do spożycia po przygotowaniu zgodnie z przepisem podanym na opakowaniu.
bez cukru
Budyń o smaku waniliowym (bez cukru) bezglutenowy
Najniższa cena: 1,45 zł
3% więcej
Budyń o smaku waniliowym
Budyń o smaku waniliowym (bez cukru)
Budyń o smaku waniliowym (bez cukru) bezglutenowy
Budyń o smaku waniliowym (z cukrem) bezglutenowy
Budyń o smaku waniliowym (bez cukru) BIO
Budyń waniliowy bezglutenowy BIO
Galaretka o smaku pomarańczowym
Najniższa cena: 1,99 zł
Galaretka o smaku cytrynowym
Najniższa cena: 1,99 zł
Galaretka o smaku wiśniowym
Najniższa cena: 1,99 zł
Galaretka mleczna o smaku moreli
Najniższa cena: 1,25 zł
27% więcej
Ciasto czekoladowe z belgijską czekoladą - mieszanka do wypieku
Najniższa cena: 9,15 zł
13% taniej
Galaretka mleczna o smaku gruszki
Najniższa cena: 1,25 zł
27% więcej
Galaretka o smaku czarnej porzeczki
Najniższa cena: 1,99 zł
Dżemix uniwersalny 3:1 (na 1kg owoców)
Najniższa cena: 2,99 zł
0% taniej
Galaretka o smaku gruszkowym
Najniższa cena: 1,99 zł
Galaretka Zozole o smaku poziomki
Najniższa cena: 1,75 zł
14% więcej
Cukier żelujący 2:1 (na 1kg owoców)
Najniższa cena: 4,99 zł
Galaretka Zozole o smaku mango
Najniższa cena: 1,75 zł
14% więcej
Dżemix uniwersalny 2:1 (na 1kg owoców)
Najniższa cena: 2,99 zł
0% taniej
Cukier żelujący 3:1 (na 1kg owoców)
Najniższa cena: 5,65 zł
Sernik na zimno (na 12 porcji)
Najniższa cena: 7,99 zł
38% taniej
Posypka dekoracyjna - pałeczki cukrowe
Najniższa cena: 4,19 zł
Przygotuj: 0,5 l zimnego mleka (2 szklanki) i 2 łyżki cukru (ok. 30 g) 1. Rozmieszaj zawartość torebki w 1 szklance mleka. 2. Zagotuj pozostałe mleko z cukrem. Zestaw garnek z ognia i wlej rozmieszany proszek. Całość chwilę gotuj, ciągle mieszając. 3. Gotowy budyń wlej do salaterek. Dobre rady: Nie przypalisz budyniu, jeśli przed wlaniem mleka wypłuczesz zimną wodą dno garnka. Zamiast cukrem, deser możesz posłodzić miodem lub syropem klonowym. Wówczas budyń ugotuj na mniejszej ilości mleka (400 ml).
Najlepiej spożyć przed końcem/Nr partii - patrz przy zgrzewie. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Sposób przyrządzania
Przygotuj:
• 0,5 l zimnego mleka (2 szklanki)
• 2 łyżki cukru (ok. 30 g)
Rozmieszaj zawartość torebki w 1 szklance mleka. Zagotuj pozostałe mleko z cukrem. Zestaw garnek z ognia i wlej rozmieszany proszek. Całość chwilę gotuj, ciągle mieszając. Gotowy budyń wlej do salaterek.
ul. Fabryczna 5 00-446 Warszawa
FoodWell Sp. z o.o. ul. Fabryczna 5 00-446 Warszawa www.foodwell.pl www.delektujemy.pl
Delecta
Marka | Delecta |
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00