KAMIS
Pieprz czarny mielony
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pieprz czarny Kamis to absolutna podstawa każdej kuchni, bez której dania smakują płasko i nie mają swojego intensywnego aromatu.
Pieprz czarny jest nieodłącznym elementem niemal każdego dania na słono. Dodany jest do zup, dań głównych, mięs, marynat i sałatek. Pozwala na wydobycie wyjątkowego smaku, jednocześnie dodając nutę pikanterii. Może być dodawany w całości, jak również zmielony w młynku, bezpośrednio przed podaniem potrawy. Opakowanie zostało zaprojektowane w taki sposób, by nawet po jego otworzeniu, właściwości oraz smak pieprzu zostały zachowane.
Pieprz czarny wykazuje następujące właściwości:
gwarancja jakości
Pieprz czarny mielony
Pieprz czarny mielony
Pieprz czarny mielony XL
Pieprz czarny grubo mielony
Pieprz czarny mielony
Pieprz czarny młotkowany
Cukier z wanilią
Najniższa cena: 3,35 zł
Chrupiący kurczak - panierka serowa
Najniższa cena: 3,99 zł
Chrupiący kurczak - panierka czosnkowa
Najniższa cena: 3,99 zł
Chrupiący kurczak - panierka paprykowa
Najniższa cena: 3,99 zł
Przyprawa do żurku i barszczu białego
Najniższa cena: 1,99 zł
25% taniej
Jałowiec - owoce (całe)
Najniższa cena: 3,15 zł
21% taniej
Mieszanka przyprawowa pikantna
Najniższa cena: 1,99 zł
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Najniższa cena: 5,99 zł
Glazura smoky bbq z miodem (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 3,85 zł
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Najniższa cena: 5,49 zł
Cukier wanilinowy (na 0,5kg mąki)
Najniższa cena: 1,25 zł
Chrupiący schabowy - panierka klasyczna
Najniższa cena: 3,99 zł
Musztarda Smoky BBQ (słodko-dymna)
Najniższa cena: 4,69 zł
Glazura miodowo-musztardowa z chipotle (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 3,85 zł
Glazura orientalna z sezamem i miodem (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 3,85 zł
Mieszanka przyprawowa pikantna
Najniższa cena: 2,49 zł
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
Podczas moich podróży spotkałem wiele odmian pieprzu. Noszą one najczęściej nazwy miejsca, z którego pochodzą. Jest pieprz z Sumatry, Malabaru, pieprz gwinejski (jeden z najostrzejszych) czy tasmański. Do popularnych należy też pieprz cayenne wytwarzany z papryczek chili. Spotkałem się również z pieprzem kubeba, który stosuje się w kuchni francuskiej i indonezyjskiej jako substytut czarnego pieprzu. Czy wiesz, że... mielony pieprz stosuje się do potraw wymagających krótkiego gotowania, w których pieprz ziarnisty nie zdążyłby w pełni roztoczyć swego aromatu?
Wyprodukowano w Polsce
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00