KAMIS
Przyprawa do piernika
Najniższa cena: 2,49 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Sól ziołowa Kamis to jedyne w swoim rodzaju połączenie, które bardzo ułatwia doprawienie różnego rodzaju potraw. Głównym składnikiem jest sól jodowana. Oprócz tego znajdziemy tam gorczyce, cebulę, pieprz, cząber, bazylię oraz paprykę.
Sól ziołowa Kamis to jeden produkt, który zastąpi kilka innych. Świetnie komponuje się z różnego rodzaju potrawami, na przykład mięsami, makaronami oraz zupami. W opakowaniu znajduje się 35 g, które wystarczą na dłuższy czas.
Sól ziołowa Kamis – cechy produktu:
sól jodowana (zawartość jodanu potasu 39±13 mg/kg soli)
gorczyca biała
cebula - 7%
pieprz czarny - 3,2%
cząber - 2,2%
bazylia - 2,2%
papryka słodka
Może zawierać jaja, mleko, seler, soję, zboża zawierające gluten.
Wymiar liczbowy 35
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Torebka |
Waga brutto 43
g
Średnia miara (e)
polski
Przyprawa do piernika
Najniższa cena: 2,49 zł
Cynamon kora
Najniższa cena: 8,45 zł
Cukier z wanilią
Najniższa cena: 3,65 zł
Aromat waniliowy z wanilii Bourbon (naturalny)
Najniższa cena: 10,79 zł
Musztarda grillowa (lekko ostra)
Najniższa cena: 6,99 zł
29% taniej
Musztarda Smoky BBQ (słodko-dymna)
Najniższa cena: 4,99 zł
Drożdże suszone (6 sasz. x 8g)
Najniższa cena: 8,55 zł
Musztarda stołowa (łagodna)
Najniższa cena: 4,39 zł
Przyprawa do ryb
Najniższa cena: 1,89 zł
21% taniej
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Najniższa cena: 4,15 zł
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Najniższa cena: 4,99 zł
Musztarda chrzanowa (lekko ostra)
Najniższa cena: 4,25 zł
Pieprz kolorowy ziarnisty - młynek
Najniższa cena: 9,99 zł
Musztarda czeska (słodko-ostra)
Najniższa cena: 3,99 zł
Musztarda sarepska (ostra)
Czosnek granulowany mielony w całości
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
Podróżując po sercu Włoch, zauważyłem, że kiedy danie wydaje się bez smaku, Umbryjczycy radzą: „E ciapo", czyli „posól". Sól jest dla wielu z nich najważniejszą przyprawą w kuchni. A staje się jeszcze lepszą przyprawą, gdy zyskuje ziołowe towarzystwo. Jednym z najwierniejszych przyjaciół soli w mieszankach ziołowych jest cząber - delikatnie zaostrzający smak i wnoszący świeży aromat. Sól ziołową, z dodatkiem cebuli, bazylii, cząbru, pieprzu czy papryki nauczyłem się stosować do posypywania pieczywa, mięsa oraz duszonych i surowych warzyw.
Wyprodukowano w Polsce