VEGETA
Przyprawa warzywna do potraw
Najniższa cena: 2,29 zł

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Czasami daniom brakuje tego czegoś - pazura, chrupnięcia czy tajemniczego dymnego smaku. A wystarczy pod koniec gotowania dodać do nich Wędzonego Chrupnięcia lub posypać je nim, żeby stały się bardziej ekscytujące.
Współtworzona przez Rozkosznego receptura, dzięki której rozpoczniesz danie z rozkosznym chrupnięciem. Posypka Wędzone Chrupnięcie to połączenie nasion słonecznika i czarnuszki z aromatycznymi wędzonymi nutami smakowymi m.in. papryki, czosnku pieczonego i dodającego wyrazistości smaku chili chipotle. Posypka dodaje potrawom wyrazistości chrupnięcia i rozkosznej, dymnej głębi.
Wskazówki dotyczące użytkowania:
posypka Wędzone chrupnięcie idealnie sprawdzi się do dań na bazie pomidorów, jajek, zup i dań jednogarnkowych.
Przyprawa warzywna do potraw
Najniższa cena: 2,29 zł
Przyprawa warzywna do potraw (bez glutaminianu sodu)
Zioła Włoch - mieszanka przyprawowa z bazylią pomidorami i oregano
Burrito (mieszanka przypraw)
Najniższa cena: 2,99 zł
Zioła Grecji - mieszanka przyprawowa z czosnkiem i trawą cytrynową
Przyprawa do ryb ze skórką cytrynową i bazylią (bez dodatku soli)
Zioła Francji - mieszanka przyprawowa z rozmarynem majerankiem i miętą
Przyprawa do mięs z brazylijskim różowym pieprzem (bez dodatku soli)
Przyprawa warzywna do potraw (uniwersalna) bezglutenowa
Najniższa cena: 2,99 zł
Mieszanka do ogórków konserwowych
Najniższa cena: 1,99 zł
Przyprawa do sosu tzatziki
Pieprz ziołowy mielony XL
Przyprawa do potraw
Przyprawa do mięsa mielonego
Przyprawa do mięsa wieprzowego
Pieprz cytrynowy
Przyprawa do jajek
Przyprawa do dań z makaronu
Tzatziki - czosnkowa przyprawa do sosu
Zioła sycylijskie - mieszanka przyprawowa
Przyprawa amerykańska do ziemniaków i warzyw
Pieprz cytrynowy
Pieprz ziołowy
Mieszanka serowa do MAC'N'CHEESE
Musztarda francuska (lekko ostra)
Musztarda miodowa (łagodna)
Najniższa cena: 4,79 zł
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Najniższa cena: 6,99 zł
26% taniej
Cynamon mielony (w słoiczku)
Drożdże suszone (6 sasz. x 8g)
Aromat waniliowy z wanilii Bourbon (naturalny)
Najniższa cena: 13,99 zł
29% taniej
Pieprz czarny ziarnisty - młynek
Najniższa cena: 11,99 zł
Aromat migdałowy (naturalny)
Najniższa cena: 13,99 zł
29% taniej
Cynamon kora
Najniższa cena: 7,99 zł
Anyż (gwiazdki)
Najniższa cena: 7,99 zł
Wanilia - laska
Najniższa cena: 19,99 zł
Sól morska jodowana - młynek
Najniższa cena: 11,99 zł
Musztarda z żurawiną (łagodna)
Pieprz kolorowy ziarnisty - młynek
Najniższa cena: 11,99 zł
Posypka dekoracyjna cukrowa - świąteczny mix
Posypka dekoracyjna cukrowa - niebieski mix
Wstrząśnij saszetkę przed użyciem.
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
przechowywać w chłodnym, suchym i zacienionym miejscu
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
| Marka | Kamis |
Czasami daniom brakuje tego czegoś - pazura, chrupnięcia czy tajemniczego dymnego smaku. A wystarczy pod koniec gotowania dodać do nich Wędzonego Chrupnięcia lub posypać je nim, żeby stały się bardziej ekscytujące. Do jajek, zup i dań jednogarnkowych - Receptura współtworzona przez Rozkosznego - Bez dodatku konserwantów
Odkryj więcej inspiracji i smaków! www.kamis.pl/rozkoszny
Szakszuka z bobem przepis autorstwa Rozkosznego Składniki (2 porcje): - 500 g bobu - świeżego lub mrożonego - 3 łyżki oliwy extra virgin - 1 duża biała cebula (ok. 200 g) pokrojona w drobną kostkę - 4 ząbki czosnku przeciśnięte przez praskę - ½ łyżeczki soli morskiej drobnoziarnistej - 1 opakowanie Posypki Wędzone Chrupnięcie - 1 puszka (400 g) krojonych pomidorów - ½ szklanki (120 ml) bulionu warzywnego lub wody - 1 łyżeczka cukru trzcinowego - 4 duże jajka „zerówki" Sposób przygotowania: 1. Bób ugotuj al dente w dobrze osolonej wodzie. Odcedź, przelej lodowatą wodą. Obierz z łupin. 2. Na dużej patelni na średniej mocy rozgrzej oliwę, wrzuć cebulę, czosnek i sól, smaż, aż cebula będzie szklista. Dodaj 1 ½ łyżeczki Wędzonego Chrupnięcia i przesmaż do uwolnienia aromatów. 3. Dodaj pomidory, bulion i cukier, gotuj, aż sos lekko się zredukuje. Dodaj bób, przemieszaj, gotuj, aż zmięknie. 4. Zrób cztery wgłębienia w sosie, wbij w nie jajka, posól. Gotuj pod przykryciem, aż białko się w większości zetnie. Przed podaniem posyp pozostałą ilością Wędzonego Chrupnięcia.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów