VEGETA
Przyprawa warzywna do potraw
Najniższa cena: 2,29 zł

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Czasami daniom brakuje tego czegoś - pazura, chrupnięcia czy tajemniczego dymnego smaku. A wystarczy pod koniec gotowania dodać do nich Wędzonego Chrupnięcia lub posypać je nim, żeby stały się bardziej ekscytujące.
Współtworzona przez Rozkosznego receptura, dzięki której rozpoczniesz danie z rozkosznym chrupnięciem. Posypka Wędzone Chrupnięcie to połączenie nasion słonecznika i czarnuszki z aromatycznymi wędzonymi nutami smakowymi m.in. papryki, czosnku pieczonego i dodającego wyrazistości smaku chili chipotle. Posypka dodaje potrawom wyrazistości chrupnięcia i rozkosznej, dymnej głębi.
Wskazówki dotyczące użytkowania:
posypka Wędzone chrupnięcie idealnie sprawdzi się do dań na bazie pomidorów, jajek, zup i dań jednogarnkowych.
Przyprawa warzywna do potraw
Najniższa cena: 2,29 zł
Przyprawa warzywna do potraw (bez glutaminianu sodu)
Burrito (mieszanka przypraw)
Najniższa cena: 2,99 zł
Przyprawa warzywna do potraw (uniwersalna) bezglutenowa
Najniższa cena: 2,99 zł
Mieszanka do ogórków konserwowych
Najniższa cena: 0,99 zł
51% taniej
Przyprawa do dań wegetariańskich BIO
Pieprz ziołowy mielony XL
Przyprawa do sosu tzatziki
Posypka bajglowa do wszystkiego
Posypka bomba umami
Posypka wędzone chrupnięcie
Pieprz cytrynowy
Pieprz ziołowy mielony
Pieprz cytrynowy
Przyprawa do potraw
Zioła Włoch - mieszanka przyprawowa z bazylią pomidorami i oregano
Zioła Grecji - mieszanka przyprawowa z czosnkiem i trawą cytrynową
Zioła Francji - mieszanka przyprawowa z rozmarynem majerankiem i miętą
Przyprawa do mięsa mielonego
Przyprawa do mięsa wieprzowego
Przyprawa do dań z makaronu
Pieprz ziołowy
Zioła sycylijskie - mieszanka przyprawowa
Przyprawa amerykańska do ziemniaków i warzyw
Przyprawa do ryb ze skórką cytrynową i bazylią (bez dodatku soli)
Tzatziki - czosnkowa przyprawa do sosu
Przyprawa do jajek
Mieszanka serowa do MAC'N'CHEESE
Nuggetsy - panierka klasyczna
Najniższa cena: 3,99 zł
25% taniej
Cynamon mielony (w słoiczku)
Chrupiący kurczak - panierka serowa
Najniższa cena: 3,99 zł
25% taniej
Chrupiący kurczak - panierka paprykowa
Najniższa cena: 3,99 zł
25% taniej
Chrupiący kurczak - panierka czosnkowa
Najniższa cena: 3,99 zł
25% taniej
Glazura smoky bbq z miodem (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 3,85 zł
Chrupiący schabowy - panierka klasyczna
Najniższa cena: 3,99 zł
25% taniej
Glazura orientalna z sezamem i miodem (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 3,85 zł
Oregano
Czosnek granulowany mielony w całości
Przyprawa do gyrosa
Przyprawa do karkówki
Przyprawa do szarlotki
Cynamon kora
Musztarda sarepska (ostra)
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Wstrząśnij saszetkę przed użyciem.
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
przechowywać w chłodnym, suchym i zacienionym miejscu
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
| Marka | Kamis |
Czasami daniom brakuje tego czegoś - pazura, chrupnięcia czy tajemniczego dymnego smaku. A wystarczy pod koniec gotowania dodać do nich Wędzonego Chrupnięcia lub posypać je nim, żeby stały się bardziej ekscytujące. Do jajek, zup i dań jednogarnkowych - Receptura współtworzona przez Rozkosznego - Bez dodatku konserwantów
Odkryj więcej inspiracji i smaków! www.kamis.pl/rozkoszny
Szakszuka z bobem przepis autorstwa Rozkosznego Składniki (2 porcje): - 500 g bobu - świeżego lub mrożonego - 3 łyżki oliwy extra virgin - 1 duża biała cebula (ok. 200 g) pokrojona w drobną kostkę - 4 ząbki czosnku przeciśnięte przez praskę - ½ łyżeczki soli morskiej drobnoziarnistej - 1 opakowanie Posypki Wędzone Chrupnięcie - 1 puszka (400 g) krojonych pomidorów - ½ szklanki (120 ml) bulionu warzywnego lub wody - 1 łyżeczka cukru trzcinowego - 4 duże jajka „zerówki" Sposób przygotowania: 1. Bób ugotuj al dente w dobrze osolonej wodzie. Odcedź, przelej lodowatą wodą. Obierz z łupin. 2. Na dużej patelni na średniej mocy rozgrzej oliwę, wrzuć cebulę, czosnek i sól, smaż, aż cebula będzie szklista. Dodaj 1 ½ łyżeczki Wędzonego Chrupnięcia i przesmaż do uwolnienia aromatów. 3. Dodaj pomidory, bulion i cukier, gotuj, aż sos lekko się zredukuje. Dodaj bób, przemieszaj, gotuj, aż zmięknie. 4. Zrób cztery wgłębienia w sosie, wbij w nie jajka, posól. Gotuj pod przykryciem, aż białko się w większości zetnie. Przed podaniem posyp pozostałą ilością Wędzonego Chrupnięcia.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów