PRYMAT
Przyprawa do kurczaka złocistego XL
Najniższa cena: 2,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
gwarancja jakości
Przyprawa do kurczaka złocistego XL
Najniższa cena: 2,99 zł
Przyprawa do złocistego kurczaka
Najniższa cena: 1,99 zł
Przyprawa do kurczaka z wędzoną papryką (bez dodatku soli)
Przyprawa do indyka i dań z drobiu
Przyprawa do indyka
Przyprawa do pieczonego kurczaka
Przyprawa do kurczaka
Przyprawa do kurczaka orientalna
Przyprawa do kurczaka pikantna
Przyprawa do kurczaka po węgiersku
Przyprawa do kaczki
Kardamon mielony
Najniższa cena: 5,35 zł
Przyprawa Udon 7 smaków z sezamem i sosem sojowym (kuchnia japońska)
Najniższa cena: 3,99 zł
Chrupiący kurczak - panierka czosnkowa
Najniższa cena: 4,99 zł
Sos sałatkowy włoski
Najniższa cena: 1,79 zł
Sos sałatkowy grecki
Najniższa cena: 1,79 zł
Imbir mielony
Najniższa cena: 2,95 zł
Przyprawa Butter Chicken (kuchnia indyjska) z kminem rzymskim i kardamonem
Najniższa cena: 3,99 zł
Przyprawa tajskie curry z kolendrą i pieprzem cayenne (kuchnia tajska)
Najniższa cena: 3,99 zł
Zioła prowansalskie
Najniższa cena: 2,29 zł
Nuggetsy - panierka klasyczna
Najniższa cena: 4,99 zł
Sos sałatkowy francuski
Najniższa cena: 1,79 zł
Sos sałatkowy czosnkowy
Najniższa cena: 1,79 zł
Przyprawa koreańskie BBQ z sezamem i płatkami chili (kuchnia koreańska)
Najniższa cena: 3,99 zł
Musztarda francuska (lekko ostra)
Najniższa cena: 4,99 zł
Chrupiący schabowy - panierka klasyczna
Najniższa cena: 4,99 zł
Glazura smoky bbq z miodem (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 4,15 zł
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
Delikatne mięso drobiowe lubi ziołowe towarzystwo. Na ostro i delikatnie - zioła zawsze podkręcają jego smak. W Turcji, Syrii i Libanie jadałem szaszłyki z kurczaka o wyczuwalnym smaku tymianku i papryki, marynowane w jogurcie i cytrynie. W Gruzji poczęstowano mnie czachochbili - aromatycznym kurczakiem w pomidorach, do którego po usmażeniu i duszeniu dodaje się zioła i szczelnie zamyka na dwie godziny, by smaki przeniknęły delikatne kawałki drobiowego mięsa. Bardziej subtelne wydanie kurczaka to francuskie połączenie z ziołami: bazylią, tymiankiem, majerankiem, szałwią i śmietaną.
Wyprodukowano w Polsce