MAKŁOWICZ I SYNOWIE
Makaron do zup

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron Lubella wytwarzany jest z wysokiej jakości pszenicy. Specjalny proces mielenia pozwala otrzymać z niej mąkę, dzięki której makaron jest odpowiednio twardy i doskonale sprężysty. Odpowiedni proces suszenia sprawia, że makaron Lubella nie skleja się i zachowuje naturalny zapach oraz złocisty kolor.
Polski Producent
Makaron do zup
Makaron Fidellini - nitka
Makaron nitki cięte (filini)
Makaron krajanka (tagliatelline)
Makaron gniazda nitki (nidi capellini)
Makaron dla dzieci Psi Patrol - cyferki do zupy
Makaron dla dzieci Psi Patrol - alfabet do zupy
Makaron z suszonymi warzywami dla dzieci (semolinowy) - farma BIO
Makaron z suszonymi warzywami (semolinowy) - motomaniaki BIO
Makaron dla dzieci - Minionki
Makaron spaghetti
Makaron świderki (eliche)
Najniższa cena: 5,99 zł
Mąka puszysta - Tortowa (typ 450)
Najniższa cena: 3,79 zł
Makaron świdry (fusili)
Najniższa cena: 5,99 zł
Mąka puszysta - Luksusowa (typ 550)
Najniższa cena: 3,79 zł
Paluszki zakręcone z solą morską
Najniższa cena: 3,39 zł
25% taniej
Mąka puszysta - Poznańska (typ 500)
Najniższa cena: 4,99 zł
30% taniej
Mąka puszysta - Wrocławska (typ 500)
Najniższa cena: 3,79 zł
Płatki śniadaniowe kukurydziane Corn Flakes
Makaron krajanka
Owsianka XXL z bananami i truskawkami
Najniższa cena: 4,39 zł
Di Riso przekąska mango + ryż
Najniższa cena: 3,49 zł
Płatki śniadaniowe kukurydziane pełnoziarniste Corn Flakes
Paluszki z sezamem
Najniższa cena: 1,99 zł
25% taniej
Mąka puszysta drobno mielona - Uniwersalna (typ 520)
Najniższa cena: 4,99 zł
30% taniej
Di Riso przekąska truskawka + ryż
Najniższa cena: 3,49 zł
Jak ugotować makaron? Na każde 100 g makaronu zagotuj 1 l posolonej wody. Wrzuć makaron, gotuj 2-3 minuty, od czasu do czasu mieszając. Następnie odcedź.
Przechowuj w suchym i chłodnym miejscu.
ul. Chopina 10, 34-100 Wadowice, PL
MW FOOD Sp. z o.o. Sp.k. ul. Chopina 10, 34-100 Wadowice, PL www.lubella.pl
Lubella
| Marka | Lubella |
Lubella Tradycja od 1881 Najlepsze ze zboża Współpracujemy z polskimi rolnikami. Posiadamy 6 etapów kontroli, od ziarenka do paczki. Mielimy zboże we własnym młynie. Łączymy pasję z doświadczeniem.
więcej inspiracji na: Uwielbiam.pl Jak odmierzyć 100 g makaronu? Weź 4 gniazda makaronu i gotowe!
Przepis dla Ciebie! Krem szpinakowo - porowy z makaronem Składniki: makaron Lubella Gniazda nitki 200 g bulion warzywny 800 ml masło łyżka 1 por szpinak 100 g Dodatkowo: sól i pieprz Ilość porcji: 2 Czas przygotowania: 40 min Przygotowanie: Makaron to podstawa! Makaron ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Przygotuj dodatki! Pora pokrój w półplasterki i podsmaż na maśle, aż zmięknie. Zalej bulionem i gotuj 15 minut. Dodaj dokładnie umyty szpinak i całość gotuj jeszcze przez 5 minut. Połącz i ciesz się smakiem! Zmiksuj, dopraw solą i pieprzem. Podawaj z makaronem. Smacznego!
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów