MELISSA Primo Gusto
Makaron Penne Rigate Integrale - rurki skośne pełnoziarniste

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
LUBELLA Pełne ziarno makaron spaghetti jest pełen minerałów oraz błonnika. Wykorzystując go przygotujesz nieco zdrowszą wersję klasycznego spaghetti bolognese. Makaron powstał dla osób ceniących i prowadzących zdrowy tryb życia. Makarony Lubella są znane przede wszystkim z wyrobu produktów z tylko i wyłącznie wysokiej jakości zboża, a produkcja następuje tylko ze starannie przebranych ziaren. Makaron Pełne ziarno spaghetti po ugotowaniu jest sprężysty, jędrny i nie skleja się. Lubella dzięki tradycyjnym sposobom wyrabiania ciasta, porcjowania go, a także późniejszego suszenia, w efekcie jest jednym z najczęściej wybieranych makaronów przez polskich konsumentów.
Spaghetti to tylko rodzaj makaronu, możemy przygotować go na wiele sposobów z ulubionymi dodatkami, np. owocami morza.
100% pełne ziarno
lepszy smak
Polski Producent
Makaron Penne Rigate Integrale - rurki skośne pełnoziarniste
Makaron Spaghetti Integrale - spaghetti pełnoziarniste
Najniższa cena: 5,99 zł
Makaron razowy - spaghetti
Najniższa cena: 2,99 zł
Makaron Fusilli Integrale - świderki pełnoziarniste
Najniższa cena: 5,99 zł
Makaron Farfalle Integrale - kokardki pełnoziarniste
Najniższa cena: 5,95 zł
Makaron tagliatelle (gniazda) pełnoziarniste z pszenicy durum BIO
Makaron żytni razowy świderki (fusili) BIO
Makaron spaghetti pełnoziarniste
Makaron świdry pełnoziarniste (fusilli)
Makaron gniazda wstęgi pełnoziarniste (nidi tagliatelle)
Makaron świdry z orkiszem pełnoziarniste (fusili)
Makaron Tagliatelle Integrale - wstążki pełnoziarniste
Makaron spaghetti pełnoziarniste (n. 5)
Makaron penne rigate pełnoziarniste (pióra nacinane)
Makaron pełnoziarnisty mezze penne rigate (pióra) BIO
Makaron pełnoziarnisty spaghetti BIO
Makaron pełnoziarnisty fusilli (świderki) BIO
Paluszki zakręcone z solą morską
Najniższa cena: 2,54 zł
Paluszki zakręcone z ząbkiem czosnku i ziołami
Najniższa cena: 2,54 zł
Paluszki z solą
Najniższa cena: 3,74 zł
Paluszki z sezamem
Najniższa cena: 1,49 zł
Makaron świdry (fusili)
Najniższa cena: 5,99 zł
Makaron spaghetti
Makaron świderki (eliche)
Najniższa cena: 5,99 zł
Mąka puszysta - Tortowa (typ 450)
Mąka puszysta - Luksusowa (typ 550)
Płatki śniadaniowe kukurydziane Corn Flakes
Mąka puszysta - Poznańska (typ 500)
Płatki śniadaniowe kukurydziane pełnoziarniste Corn Flakes
Makaron krajanka
Mąka puszysta - Wrocławska (typ 500)
Makaron w kształcie ryżu
Najniższa cena: 3,79 zł
Mąka puszysta - Krupczatka (typ 500)
Jak ugotować makaron? Na każde 100 g makaronu zagotuj 1 l wody. Możesz posolić. Wrzuć makaron, gotuj 7-10 minut, od czasu do czasu mieszając. Następnie odcedź.
Przechowuj w suchym i chłodnym miejscu.
Jak ugotować makaron?
Zagotuj wodę, 1 l na 100 g makaronu. Posól według uznania. Do gotującej się wody wrzuć porcję Makaronu Lubella. Gotuj 7-10 minut. Od czasu do czasu zamieszaj. Ugotowany makaron odcedź.
ul. Chopina 10, 34-100 Wadowice
MW FOOD Sp. z o.o. Sp.k. ul. Chopina 10, 34-100 Wadowice www.lubella.pl
Lubella
| Marka | Lubella |
Podmarka Pełne Ziarno
Dlaczego nasz makaron smakuje tak dobrze? Dzięki specjalnemu procesowi mielenia ziarna, nasz makaron ma jaśniejszy kolor i lepszy, delikatniejszy smak. Spróbuj! Miedź i cynk pomagają w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego Fosfor, mangan i magnez przyczyniają się do utrzymania prawidłowego metabolizmu energetycznego Żelazo przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia Spożywając 1 porcję (100 g) ugotowanego produktu dziennie dostarczasz organizmowi fosfor, magnez, żelazo, cynk, miedź i mangan, które pozwolą na uzyskanie deklarowanego efektu zdrowotnego. Pamiętaj, że zrównoważona dieta i aktywny tryb życia wpływają pozytywnie na zdrowie.
Lubella Tradycja od 1881 Najlepsze ze zboża
więcej inspiracji na: Uwielbiam.pl
Przepis dla Ciebie! Spaghetti pełnoziarniste z pesto pietruszkowym Składniki: makaron Lubella Pełne Ziarno Spaghetti 200 g indyk filet 150 g rukola 1 garść Dodatkowo: sól, pieprz, szczypta słodkiej papryki, Sos pesto pietruszkowe, pęczek natki pietruszki, oliwa z oliwek 50 ml, 1 ząbek czosnku, nasiona słonecznika - 1/3 szklanki, parmezan 80 g, sól, pieprz Ilość porcji: 2 Czas przygotowania: 25 min Przygotowanie: Makaron to podstawa! Makaron ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Przygotuj dodatki! Indyka pokrój na mniejsze kawałki, przypraw solą, pieprzem i słodką papryką, grilluj z obu stron do zarumienienia. Składniki na pesto zblenduj do uzyskania jednolitej masy, w razie potrzeby dodaj więcej oliwy. Połącz i ciesz się smakiem! Gorący makaron wymieszaj z pesto, podawaj z rukolą i grillowanym indykiem. Smacznego!
Nazwa funkcjonalnaMakaron
Wariantspaghetti
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów