Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ser typu holenderskiego WARMIA został wyprodukowany tylko z najwyższej jakości pasteryzowanego mleka, przy ścisłym kontrolowaniu poziomu tłuszczu. Dodatkowo jego smak został wzbogacony o czyste kultury bakterii fermentacji mlekowej. Smak sera jest uzależniony od długości jego dojrzewania. W przypadku serów 8-9 tygodniowych smak jest łagodny i subtelny. Zaostrza się w przypadku tych, u których okres dojrzewania wynosił 5-6 tygodni. Ser idealnie nadaje się na kanapki, do sandwichów, jako dodatek do pizzy, zapiekanek, sałatek, a także past. Jednym słowem - do wszystkiego!
wyprodukowano bez stosowania GMO
bez konserwantów, bez dodatku barwników
wysoka zawartość wapnia Ca
mleko pasteryzowane
sól
stabilizator: chlorek wapnia
kultury bakterii kwasu mlekowego
podpuszczka mikrobiologiczna
barwnik: karoteny
wysoka zawartość wapnia Ca
Składniki modyfikowane genetycznie | Nie zawiera |
konserwanty | Nie zawiera |
Wymiar liczbowy 250
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Torebka |
g
12
Opakowanie 250 g zawiera 12 sugerowanych porcji produktu.
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +10°C Po otwarciu opakowania przechowywać w warunkach chłodniczych i zużyć w ciągu 3 dni.
Min. temp. °C 0
Maks. temp. °C 10
Pakowany w atmosferze atmosferycznej.
Polmlek
Marka | Polmlek |
Bez dodatku substancji konserwujących
Polmlek Sery dojrzałe w smaku
Polmlek Sp. z o.o.
ul. Hoża 51 00-681 Warszawa
Polmlek Sp. z o.o. ul. Hoża 51 00-681 Warszawa www.polmlek.com
Polmlek Sp. z o.o. ul. Hoża 51 00-681 Warszawa www.polmlek.com
www.polmlek.com