ŻABCZYŃSCY To ta!
Mąka pszenna tradycyjna (typ 550)
Najniższa cena: 2,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
drobno mielona
szerokie zastosowanie: biszkopty, ciasta drożdżowe, pierogi, bułeczki, naleśniki, sosy
Mąka pszenna tradycyjna (typ 550)
Najniższa cena: 2,99 zł
Mąka puszysta drobno mielona - Uniwersalna (typ 520)
Mąka pszenna pełnoziarnista
Najniższa cena: 2,99 zł
Mąka pszenna grahamka (typ 1850)
Najniższa cena: 3,19 zł
Mąka kraftowa pszenna (typ 500)
Najniższa cena: 5,99 zł
Mąka pszenna razowa (typ 2000) BIO
Mąka pszenna Szymanowska (typ 480)
Mąka puszysta - Poznańska (typ 500)
Mąka pszenna (typ 650)
Mąka pszenna pełnoziarnista (typ 1850)
Paluszki zakręcone z solą morską
Najniższa cena: 3,39 zł
25% taniej
Makaron pióra (penne rigate)
Makaron świderki (eliche)
Makaron nitki (5-jajeczny)
Najniższa cena: 6,99 zł
29% taniej
Makaron spaghetti
Najniższa cena: 4,99 zł
Makaron nitki cięte (filini)
Najniższa cena: 4,99 zł
Makaron świdry pełnoziarniste (fusilli)
Mąka puszysta - Tortowa (typ 450)
Najniższa cena: 4,99 zł
Makaron kokardki (farfalle)
Najniższa cena: 4,99 zł
Makaron pióra pełnoziarniste (penne rigate)
Makaron muszelki morskie (gnocchi)
Najniższa cena: 4,99 zł
Makaron spaghetti pełnoziarniste
Makaron muszelki (conchigliette piccole)
Najniższa cena: 4,99 zł
Mąka puszysta - Luksusowa (typ 550)
Najniższa cena: 4,99 zł
Makaron gniazda wstęgi (nidi tagliatelle)
Najniższa cena: 4,99 zł
Mąka puszysta - Wrocławska (typ 500)
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
ul. Wrotkowska 1 20-469 Lublin
LUBELLA FOOD Sp. z o.o. Sp.k. ul. Wrotkowska 1 20-469 Lublin
Lubella
Marka | Lubella |
Lubella Tradycja od 1881 Gwarancja jakości Lubella
Pierogi ruskie z ziołami prowansalskimi Składniki: - 4 szklanki mąki uniwersalnej Lubella - ½ szklanki gorącej wody - 1 żółtko - 1 łyżka roztopionego i ostudzonego masła - 1 łyżka masła - 750 g ziemniaków - 350 g białego sera - 2 posiekane cebule - szczypta ziół prowansalskich - sól i pieprz do smaku Przygotowanie 1. Z mąki, żółtka, wody, masła oraz soli zagnieć ciasto. 2. Ziemniaki ugotuj, ostudź i zmiel wraz z białym serem. Dodaj podsmażoną na maśle cebulkę, sól, pieprz oraz zioła prowansalskie. 3. Cienko rozwałkuj ciasto i wytnij z niego kółka. Nałóż na nie farsz i sklej pierogi. Wrzuć je na gotującą się wodę. Gotuj, aż wypłyną. Podawaj ze smażoną cebulką. Smacznego! Ciasto jogurtowe z owocami Składniki: - 2 szklanki maki uniwersalne Lubella - 2 jajka - 1 szklanka jogurtu naturalnego - 1 szklanka drobnego cukru - 1 łyżeczka cukru waniliowego - 2 łyżeczki proszku do pieczenia - 2 łyżki oleju - sok z 1/2 cytryny - 400 g truskawek (lub innych owoców) - cukier puder Przygotowanie 1. Ubij jajka z cukrem i cukrem wanilinowym. Do powstałej masy dodaj jogurt, sok z cytryny, mąkę z proszkiem do pieczenia oraz olej. Wymieszaj mikserem na jednolitą masę. 2. Wylej ciasto do tortownicy, a następnie na wierzchu ułóż owoce. Wstaw do piekarnika nagrzanego do 180°C piecz przez 50 minut. 3. Wyrośnięte i zarumienione ciasto ostudź i posyp cukrem pudrem. Smacznego!
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów