RUMMO
Gnocchi ziemniaczane bezglutenowe

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kuchnia Polki Szare kluski mogą być wykorzystane jako dodatek do zupy czy gulaszu. Można je również po prostu doprawić skwarkami i zjeść jako samodzielne danie! Miękkie w środku i soczyste kluski składają się głównie z ziemniaków, mąki i wody. Sposób przygotowania: podgrzewać na patelni lub w mikrofali przez kilka minut.
Gnocchi ziemniaczane bezglutenowe
Kopytka
Kluski śląskie
Kluski na parze
Gnocchi ziemniaczane (świeże) z szynką i mozarellą - na patelnię
Gnocchi ziemniaczane (świeże) z pomidorami i mozarellą - na patelnię
Gnocchi ziemniaczane (świeże) ze szpinakiem i mozarellą - na patelnię
Kopytka z polskich ziemniaków
Kluski śląskie
Kopytka
Kluski śląskie
Kopytka Szpinakowe
Pierogi ruskie
Pierogi mięsne
Pierogi z serem
Pierogi leniwe
Pierogi szpinakowe
Pierogi zbójnickie
Kluski śląskie
Kopytka
Gołąbki w sosie pomidorowym
Pierogi z kapustą i grzybami
Krokiety z pieczarkami i mozarellą
Sajgonki z warzywami
Sajgonki z mięsem wieprzowym
Sałatka jarzynowa
Kopytka Szpinakowe
Warunki przechowywania: Przechowywanie w temp. od 0ºC do 6ºC.
Sposób przygotowania: Kuchnia mikrofalowa - odgrzewać przez 2 minuty, moc 900 W. Patelnia - odsmażać delikatnie mieszając około 5 minut.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów