KAMIS GRILL
Mieszanka przyprawowa pikantna
Najniższa cena: 2,49 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pierwsze spotkanie z papryczką piri piri miałem w Afryce Zachodniej. Tam sos piri dodaje się do mięs, ryb i drobiu. Ja rozsmakowałem się w jagnięcinie i krewetkach skropionych cytryną i podlanych sosem piri. Zakochałem się w tej ostrości! Z wyprawy, oprócz samych papryczek, przywiozłem też olejek przyprawiony piri piri. Gdy byłem w Portugalii, również podano mi danie z sosem piri. W obu przypadkach pikantność papryki wybijała się mocną nutą, bo piri piri jest jedną z ostrzejszych papryk. Ma palący smak. Zawsze przypomina mi o rozpalonym słońcu Afryki i rozświetlonych plażach wybrzeża Atlantyku.
gwarancja jakości
Mieszanka przyprawowa pikantna
Najniższa cena: 2,49 zł
Jałowiec - owoce (całe)
Najniższa cena: 3,15 zł
21% taniej
Mieszanka przyprawowa pikantna
Najniższa cena: 1,99 zł
Musztarda amerykańska (łagodna)
Najniższa cena: 4,19 zł
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Najniższa cena: 5,49 zł
Musztarda Smoky BBQ (słodko-dymna)
Najniższa cena: 4,69 zł
Glazura smoky bbq z miodem (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 3,85 zł
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Najniższa cena: 5,99 zł
Przyprawa do żurku i barszczu białego
Najniższa cena: 1,99 zł
25% taniej
Kurkuma mielona (w słoiczku)
Najniższa cena: 7,99 zł
Przyprawa Udon 7 smaków z sezamem i sosem sojowym (kuchnia japońska)
Przyprawa Butter Chicken (kuchnia indyjska) z kminem rzymskim i kardamonem
Przyprawa tajskie curry z kolendrą i pieprzem cayenne (kuchnia tajska)
Przyprawa koreańskie BBQ z sezamem i płatkami chili (kuchnia koreańska)
Musztarda sarepska (ostra)
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Typ | Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
Pierwsze spotkanie z papryczką piri piri miałem w Afryce Zachodniej. Tam sos piri dodaje się do mięs, ryb i drobiu. Ja rozsmakowałem się w jagnięcinie i krewetkach skropionych cytryną i podlanych sosem piri. Zakochałem się w tej ostrości! Z wyprawy, oprócz samych papryczek, przywiozłem też olejek przyprawiony piri piri. Gdy byłem w Portugalii, również podano mi danie z sosem piri. W obu przypadkach pikantność papryki wybijała się mocną nutą, bo piri piri jest jedną z ostrzejszych papryk. Ma palący smak. Zawsze przypomina mi o rozpalonym słońcu Afryki i rozświetlonych plażach wybrzeża Atlantyku. Więcej inspiracji znajdziecie na: Facebook: Kamis. Życie ze smakiem www.kamis.pl
Zapakowano w Polsce
Pierwsze spotkanie z papryczką piri piri miałem w Afryce Zachodniej. Tam sos piri dodaje się do mięs, ryb i drobiu. Ja rozsmakowałem się w jagnięcinie i krewetkach skropionych cytryną i podlanych sosem piri. Zakochałem się w tej ostrości! Z wyprawy, oprócz samych papryczek, przywiozłem też olejek przyprawiony piri piri. Gdy byłem w Portugalii, również podano mi danie z sosem piri. W obu przypadkach pikantność papryki wybijała się mocną nutą, bo piri piri jest jedną z ostrzejszych papryk. Ma palący smak. Zawsze przypomina mi o rozpalonym słońcu Afryki i rozświetlonych plażach wybrzeża Atlantyku.
Nazwa funkcjonalna Papryka ostra piri piri
Wariant cała
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00