KAMIS
Musztarda sarepska (ostra)
Najniższa cena: 1,85 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pierwsze spotkanie z papryczką piri piri miałem w Afryce Zachodniej. Tam sos piri dodaje się do mięs, ryb i drobiu. Ja rozsmakowałem się w jagnięcinie i krewetkach skropionych cytryną i podlanych sosem piri. Zakochałem się w tej ostrości! Z wyprawy, oprócz samych papryczek, przywiozłem też olejek przyprawiony piri piri. Gdy byłem w Portugalii, również podano mi danie z sosem piri. W obu przypadkach pikantność papryki wybijała się mocną nutą, bo piri piri jest jedną z ostrzejszych papryk. Ma palący smak. Zawsze przypomina mi o rozpalonym słońcu Afryki i rozświetlonych plażach wybrzeża Atlantyku.
gwarancja jakości
Musztarda sarepska (ostra)
Najniższa cena: 1,85 zł
Musztarda delikatesowa (łagodna)
Najniższa cena: 1,85 zł
Papryka wędzona słodka mielona
Najniższa cena: 2,35 zł
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Najniższa cena: 4,99 zł
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy
Najniższa cena: 1,49 zł
Przyprawa do kurczaka złocista
Najniższa cena: 2,19 zł
Czosnek granulowany mielony w całości
Najniższa cena: 2,19 zł
Przyprawa do gyrosa
Najniższa cena: 2,19 zł
Kurczaka po toskańsku z suszonymi pomidorami
Najniższa cena: 4,29 zł
Penne w sosie pomidorowym z mozzarellą
Najniższa cena: 4,29 zł
Klopsiki w sosie pomidorowym z ziołami
Najniższa cena: 4,29 zł
Polędwiczki wieprzowe w sosie grzybowym
Najniższa cena: 4,29 zł
Makaron z kurczakiem w sosie curry
Najniższa cena: 4,29 zł
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Najniższa cena: 5,79 zł
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Posypka bomba umami
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Typ | Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
Pierwsze spotkanie z papryczką piri piri miałem w Afryce Zachodniej. Tam sos piri dodaje się do mięs, ryb i drobiu. Ja rozsmakowałem się w jagnięcinie i krewetkach skropionych cytryną i podlanych sosem piri. Zakochałem się w tej ostrości! Z wyprawy, oprócz samych papryczek, przywiozłem też olejek przyprawiony piri piri. Gdy byłem w Portugalii, również podano mi danie z sosem piri. W obu przypadkach pikantność papryki wybijała się mocną nutą, bo piri piri jest jedną z ostrzejszych papryk. Ma palący smak. Zawsze przypomina mi o rozpalonym słońcu Afryki i rozświetlonych plażach wybrzeża Atlantyku. Więcej inspiracji znajdziecie na: Facebook: Kamis. Życie ze smakiem www.kamis.pl
Zapakowano w Polsce
Pierwsze spotkanie z papryczką piri piri miałem w Afryce Zachodniej. Tam sos piri dodaje się do mięs, ryb i drobiu. Ja rozsmakowałem się w jagnięcinie i krewetkach skropionych cytryną i podlanych sosem piri. Zakochałem się w tej ostrości! Z wyprawy, oprócz samych papryczek, przywiozłem też olejek przyprawiony piri piri. Gdy byłem w Portugalii, również podano mi danie z sosem piri. W obu przypadkach pikantność papryki wybijała się mocną nutą, bo piri piri jest jedną z ostrzejszych papryk. Ma palący smak. Zawsze przypomina mi o rozpalonym słońcu Afryki i rozświetlonych plażach wybrzeża Atlantyku.
Nazwa funkcjonalna Papryka ostra piri piri
Wariant cała