PRIPRAVKA
Przyprawa do ryb ze skórką cytrynową i bazylią (bez dodatku soli)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Jako amator ryb zawsze chętnie wracam w rodzinne strony, żeby nacieszyć się niepowtarzalnym smakiem karpia. Gdy na ciemnym, grudniowym niebie zaświeci pierwsza gwiazdka, a gospodyni poda na stół 12 tradycyjnych, wigilijnych potraw musi być wśród nich właśnie on - soczysty i delikatny karp. Pokryty chrupiąca skórką i oprószony aromatyczną mieszanką ziół i przypraw. Tak przygotowany smakuje wybornie.
bez dodatku glutaminianu monosodowego
gwarancja jakości
Przyprawa do ryb ze skórką cytrynową i bazylią (bez dodatku soli)
Przyprawa do kurczaka i ryb CITRUSY z cytrusową nutą sosem sojowym i pieprzem cayenne (California Style)
Najniższa cena: 2,89 zł
3% więcej
Przyprawa do ryb (młynek)
Najniższa cena: 12,99 zł
Przyprawa do ryb i owoców morza
Sycylijska ryba (przyprawa grillowa z sokiem z limonki)
Przyprawa do ryb z nutą cytryny
Przyprawa do ryb
Grill do owoców morza - mieszanka przyprawowa
Mieszanka przyprawowa pikantna
Najniższa cena: 2,49 zł
Mieszanka przyprawowa pikantna
Najniższa cena: 1,99 zł
Musztarda amerykańska (łagodna)
Najniższa cena: 4,19 zł
Musztarda Smoky BBQ (słodko-dymna)
Najniższa cena: 4,69 zł
Jałowiec - owoce (całe)
Najniższa cena: 3,15 zł
21% taniej
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Najniższa cena: 5,49 zł
Kurkuma mielona (w słoiczku)
Najniższa cena: 7,99 zł
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Najniższa cena: 5,99 zł
Przyprawa do żurku i barszczu białego
Najniższa cena: 1,99 zł
25% taniej
Glazura smoky bbq z miodem (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 3,85 zł
Musztarda sarepska (ostra)
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Musztarda delikatesowa (łagodna)
Musztarda miodowa (łagodna)
Musztarda stołowa (łagodna)
Liście laurowe
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Typ | Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
Podmarka Zimowe inspiracje
Jako amator ryb zawsze chętnie wracam w rodzinne strony, żeby nacieszyć się niepowtarzalnym smakiem karpia. Gdy na ciemnym, grudniowym niebie zaświeci pierwsza gwiazdka, a gospodyni poda na stół 12 tradycyjnych, wigilijnych potraw musi być wśród nich właśnie on - soczysty i delikatny karp. Pokryty chrupiąca skórką i oprószony aromatyczną mieszanką ziół i przypraw. Tak przygotowany smakuje wybornie...
bez dodatku glutaminianu monosodowego
Karp z nutą czosnkową Składniki (dla 4 osób): 1 średni karp (około 1,5 kg), mąka do obtoczenia, olej do smażenia, 1 opakowanie Przyprawy do karpia Kamis, opcjonalnie: 3 cebule, 1 cytryna. Przygotowanie: 1. Karpia podziel na dzwonka, każde dzwonko natrzyj przyprawą. Odstaw na 1-2 godziny. 2. Kawałki ryby obtocz w mące i smaż w sporej ilości rozgrzanego oleju. Aby uzyskać bardziej aromatyczny, wyrazisty smak, dzień wcześniej możesz pokrojonego i natartego przyprawą karpia obłożyć piórkami cebuli i plasterkami cytryny, przykryć i odstawić w chłodne miejsce na całą noc.
Wyprodukowano w Polsce
Nazwa funkcjonalna Mieszanka przyprawowa
Wariant Przyprawa do karpia
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00