LA DROGHERIA
Pasta Aglio Olio - mieszanka przyprawowa
Najniższa cena: 3,49 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Łosoś to jedna z najwspanialszych ryb. Trzeba się z nią obchodzić ostrożnie i delikatnie, by odwdzięczyła się niesamowitym smakiem i aromatem. Wielbiciele tej ryby przestrzegają przed jej nadmiernym przyprawieniem przed pieczeniem. Wszystko po to by nie stłumić jej subtelnego smaku. Z przyprawą Łosoś cytrynowy w ziołach KAMIS, Twoje danie wyjdzie doskonale.
bez dodatku glutaminianu monosodowego
gwarancja jakości
Pasta Aglio Olio - mieszanka przyprawowa
Najniższa cena: 3,49 zł
Przyprawa garam masala (pikantna)
Najniższa cena: 3,19 zł
Mieszanka serowa do MAC'N'CHEESE
Najniższa cena: 3,99 zł
Mieszanka przyprawowa pikantna
Najniższa cena: 1,99 zł
Pasta Bolognese - mieszanka przyprawowa
Najniższa cena: 3,49 zł
Mieszanka przypraw hiszpańskich THE SPANISH TOUCH - młynek
Najniższa cena: 9,99 zł
Pasta Carbonara - mieszanka przyprawowa
Najniższa cena: 3,49 zł
Pasta Arrabbiata - mieszanka przyprawowa
Najniższa cena: 3,49 zł
Chili jalapeno (kruszone)
Przyprawa do kuchni meksykańskiej
Mieszanka przyprawowa Garam Masala
Przyprawa do kuchni chińskiej
Taco (mieszanka przypraw)
Przyprawa Butter Chicken (kuchnia indyjska) z kminem rzymskim i kardamonem
Przyprawa tajskie curry z kolendrą i pieprzem cayenne (kuchnia tajska)
Przyprawa koreańskie BBQ z sezamem i płatkami chili (kuchnia koreańska)
Przyprawa Udon 7 smaków z sezamem i sosem sojowym (kuchnia japońska)
Spaghetti Bolognese extra ziołowe
Pomysł na Leczo (z tego co jest pod ręką)
Zioła toskańskie
Fajita (mieszanka przypraw)
Chilli con carne (mieszanka przypraw)
Chai Latte - przyprawa do kawy
Sumak (przyprawa orientalna)
Przyprawa do kuchni włoskiej
Cytrynowy łosoś w ziołach - mieszanka przyprawowa
Umami - mieszanka przyprawowa
Burrito (mieszanka przypraw)
Przyprawa do pizzy
Przyprawa do paelli
Przyprawa chińska 5 smaków
Mieszanka przypraw azjatyckich - 5 smaków Chińczyka
Mieszanka przypraw - boskie chimichurri
Mieszanka przypraw indyjskich - dorodne mango curry
Chrupiący kurczak - panierka serowa
Najniższa cena: 3,99 zł
Chrupiący kurczak - panierka czosnkowa
Najniższa cena: 3,99 zł
Chrupiący kurczak - panierka paprykowa
Najniższa cena: 3,99 zł
Cukier z wanilią
Najniższa cena: 3,35 zł
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Najniższa cena: 5,99 zł
Przyprawa do żurku i barszczu białego
Najniższa cena: 1,99 zł
25% taniej
Jałowiec - owoce (całe)
Najniższa cena: 3,15 zł
21% taniej
Mieszanka przyprawowa pikantna
Najniższa cena: 1,99 zł
Glazura smoky bbq z miodem (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 3,85 zł
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Najniższa cena: 5,49 zł
Cukier wanilinowy (na 0,5kg mąki)
Najniższa cena: 1,25 zł
Chrupiący schabowy - panierka klasyczna
Najniższa cena: 3,99 zł
Musztarda Smoky BBQ (słodko-dymna)
Najniższa cena: 4,69 zł
Glazura miodowo-musztardowa z chipotle (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 3,85 zł
Glazura orientalna z sezamem i miodem (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 3,85 zł
Mieszanka przyprawowa pikantna
Najniższa cena: 2,49 zł
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
przechowywać w chłodnym, suchym i zacienionym miejscu
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
Zanim łosoś stał się rybą modną, obecną na bankietach i wykwintnych przyjęciach, jadałem go w przystępnych formach: w Norwegii kokt laks, zaparzanego w warzywnym wywarze. W Finlandii ristiinnaulitti lahi, czyli „ukrzyżowanego łososia", przybitego do deski i ustawionego koło ogniska, gdzie piekł się i nabierał delikatności. W Szkocji częstowano mnie łososiem wędzonym w dymie drewna po beczkach z whisky, a w Kolumbii Brytyjskiej - łososiowymi cukierkami. Co ciekawe wielbiciele ryb radzą przyprawiać łososia z wyczuciem, by nie stłumić jego subtelnego smaku.
bez dodatku glutaminianu monosodowego
Cytrynowy łosoś w ziołach Składniki dla (3-4 osób): 600 g łososia, 4 łyżki oleju, opakowanie przyprawy Cytrynowy łosoś w ziołach Kamis. Przygotowanie: 1. Łososia umyj, pokrój w podłużne kawałki i osusz papierowym ręcznikiem. 2. W naczyniu wymieszaj olej i przyprawę. 3. Rybę dokładnie natrzyj i marynuj 1 godzinę. Dla lepszego efektu pozostaw w lodówce przez noc. 4. Zawiń w folię. Piecz ok. 20 minut w temperaturze 180°C.
Wyprodukowano w Polsce
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów