BIG NATURE
Przyprawa do ryb (młynek)
Najniższa cena: 9,49 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Łosoś to jedna z najwspanialszych ryb. Trzeba się z nią obchodzić ostrożnie i delikatnie, by odwdzięczyła się niesamowitym smakiem i aromatem. Wielbiciele tej ryby przestrzegają przed jej nadmiernym przyprawieniem przed pieczeniem. Wszystko po to by nie stłumić jej subtelnego smaku. Z przyprawą Łosoś cytrynowy w ziołach KAMIS, Twoje danie wyjdzie doskonale.
bez dodatku glutaminianu monosodowego
gwarancja jakości
Przyprawa do ryb (młynek)
Najniższa cena: 9,49 zł
Przyprawa do ryb i owoców morza
Przyprawa do ryb
Przyprawa do ryb z nutą cytryny
Cytrynowy łosoś w ziołach - mieszanka przyprawowa
Musztarda sarepska (ostra)
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Oregano
Czosnek granulowany mielony w całości
Przyprawa do kurczaka złocista
Przyprawa kuchni włoskiej
Przyprawa chińska - 5 smaków
Przyprawa do sosu tzatziki
Przyprawa do kebab shoarma
Przyprawa do bigosu i potraw z kapusty
Musztarda delikatesowa (łagodna)
Musztarda stołowa (łagodna)
Musztarda miodowa (łagodna)
Posypka bomba umami
Najniższa cena: 2,99 zł
Posypka wędzone chrupnięcie
Najniższa cena: 2,99 zł
Posypka bajglowa do wszystkiego
Najniższa cena: 2,99 zł
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
przechowywać w chłodnym, suchym i zacienionym miejscu
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
Zanim łosoś stał się rybą modną, obecną na bankietach i wykwintnych przyjęciach, jadałem go w przystępnych formach: w Norwegii kokt laks, zaparzanego w warzywnym wywarze. W Finlandii ristiinnaulitti lahi, czyli „ukrzyżowanego łososia", przybitego do deski i ustawionego koło ogniska, gdzie piekł się i nabierał delikatności. W Szkocji częstowano mnie łososiem wędzonym w dymie drewna po beczkach z whisky, a w Kolumbii Brytyjskiej - łososiowymi cukierkami. Co ciekawe wielbiciele ryb radzą przyprawiać łososia z wyczuciem, by nie stłumić jego subtelnego smaku.
bez dodatku glutaminianu monosodowego
Cytrynowy łosoś w ziołach Składniki dla (3-4 osób): 600 g łososia, 4 łyżki oleju, opakowanie przyprawy Cytrynowy łosoś w ziołach Kamis. Przygotowanie: 1. Łososia umyj, pokrój w podłużne kawałki i osusz papierowym ręcznikiem. 2. W naczyniu wymieszaj olej i przyprawę. 3. Rybę dokładnie natrzyj i marynuj 1 godzinę. Dla lepszego efektu pozostaw w lodówce przez noc. 4. Zawiń w folię. Piecz ok. 20 minut w temperaturze 180°C.
Wyprodukowano w Polsce
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów