PRYMAT
Przyprawa do ryb i owoców morza

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Przyprawa do ryb Kamis to aromatyczny mix wyrazistej bazylii, ostrej gorczycy i rozgrzewającego imbiru z dodatkiem uniweralnej cebuli, czosnku i natki pietruszki.
Przyprawa Kamis idealnie komponuje się z rybami - wzmacnia smak dania i podnosi walory smakowe ryby, ale nie pozbawia jej naturalnej delikatności. Nadaje się do posypywania mięsa , sprawdzi się jako dodatek do sosów i farszów. Nadaje potrawie wyrazisty, lekko pikantny smak. Nie wymaga użycia soli. Dania z dodatkiem przyprawy Kamis smakuje nawet osobom, ktore nie gustują w smaku ryb. Kamis nie zawiera glutaminianu monosodowego.
Kamis - propozycje podania:
z naturalnymi składnikami
bez dodatku glutaminianu monosodowego
bez dodatku konserwantów
Przyprawa do ryb i owoców morza
Cytrynowy łosoś w ziołach - mieszanka przyprawowa
Przyprawa do ryb
Przyprawa do ryb z nutą cytryny
Cynamon mielony (w słoiczku)
Musztarda francuska (lekko ostra)
Musztarda miodowa (łagodna)
Najniższa cena: 4,79 zł
Pieprz czarny ziarnisty - młynek
Najniższa cena: 11,99 zł
Aromat waniliowy z wanilii Bourbon (naturalny)
Najniższa cena: 13,99 zł
29% taniej
Drożdże suszone (6 sasz. x 8g)
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Najniższa cena: 6,99 zł
26% taniej
Sól morska jodowana - młynek
Najniższa cena: 11,99 zł
Posypka dekoracyjna cukrowa - świąteczny mix
Posypka dekoracyjna cukrowa - niebieski mix
Musztarda z żurawiną (łagodna)
Aromat migdałowy (naturalny)
Najniższa cena: 13,99 zł
29% taniej
Pieprz kolorowy ziarnisty - młynek
Najniższa cena: 11,99 zł
Posypka dekoracyjna cukrowa - różowy mix
Wanilia - laska
Najniższa cena: 19,99 zł
Czosnek granulowany mielony w całości
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
FSC - www.fsc.org, Mieszany, Papier z odpowiedzialnych źródeł, FSC C151350
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
| Marka | Kamis |
FSC
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
„Suflet "z łososiem Przygotowanie 45 min Gotowanie 20 min Porcje 6 Składniki: 500 g fileta z łososia 3 łyżeczki przyprawy do ryb Kamis 600 g ziemniaków 50 g masła 100 ml mleka sól, pieprz do smaku 1 cebula pokrojona w kostkę 2 łyżki oleju 200 g świeżego szpinaku 4 białka 1. Łososia pokrój na kawałki, oprósz przyprawą do ryb, odstaw. 2. Ziemniaki ugotuj i odcedź. Dodaj masło oraz mleko i ubijaj do uzyskania puszystego purée. Dopraw solą i pieprzem. 3. Cebulę podsmaż na oleju na złoty kolor, dodaj szpinak, duś razem 3 min. odciśnij nadmiar płynu, dopraw do smaku solą i pieprzem. 4. W żaroodpornych kokilkach ułóż szpinak, na nim łososia i przykryj purée ziemniaczanym, wymieszanym z ubitym białkiem. 5. Piecz ok. 20 min w temperaturze 185 °C. 6. Podawaj z cytryną.
Nazwa funkcjonalnaMieszanka przyprawowa
WariantPrzyprawa do ryb
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów