HOUSE OF ASIA
Makaron Ramen
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Czy wiesz... jak zamieniamy warzywa w fusilli? Starannie wybraliśmy najlepsze warzywa. Rozdrobniliśmy je z odrobiną wody, aby otrzymać ciasto. Uformowaliśmy pożądany kształt i wysuszyliśmy je otrzymując pyszne fusilli. Wysoka zawartość białka i źródło błonnika Jedzenie warzyw nigdy nie było tak sycące Warzywio 100% warzyw w formie makaronu.
Makaron Ramen
Makaron Soba
Makaron ryżowy (10 mm) bezglutenowy
Najniższa cena: 7,99 zł
Makaron Chow Mein (3-minutowy)
Makaron ryżowy spaghetti bezglutenowy BIO
Meksykańskie chili sin carne
Najniższa cena: 5,79 zł
0% taniej
Teksańska fasolka cayenne
Najniższa cena: 5,79 zł
0% taniej
Kukurydza złocista
Kukurydza złocista z czerwoną fasolą
Kukurydza złocista z groszkiem
Kukurydza złocista (2x85g)
Kukurydza złocista
Kukurydza złocista z groszkiem
Kukurydza złocista z czerwoną fasolą
Cieciorka
Fasola czerwona
Pieczarki marynowane tradycyjne
Cieciorka (2x80g)
Fasola czerwona
Kukurydza złocista
Fasolka szparagowa żółta cała mrożona
Typ | Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od źródeł światła i intensywnych zapachów. Po otwarciu opakowania przechowywać szczelnie zamknięte.
1. Do gotującej się, posolonej wody dodajemy Warzywio
2. Gotujemy 10 minut (nie dłużej!)
3. Odcedzamy i płuczemy pod zimną wodą
Tak jak w przypadku gotowania warzyw strączkowych, pojawienie się piany w trakcie gotowania jest zjawiskiem naturalnym. Płukanie Warzywio zimną wodą pozwala na pozbycie się nadmiaru skrobi.
4. Jedz Warzywio tak jak lubisz:
Na ciepło podgrzane na patelni z ulubionym sosem.
Na zimno w sałatce, skropione oliwą z oliwek, z dodatkiem ulubionych składników.
Bonduelle Polska S.A.
ul. Puławska 303
02-785 Warszawa
ul. Puławska 303
02-785 Warszawa
Rigatoni po włosku
Dla 4 osób
Lista zakupów
1 opakowanie Warzywio z zielonego groszku i cukinii
60 g pesto
280 g czarnej fasoli
200 g suszonych pomidorów
Wiórki parmezanu
1. Podgrzewamy pesto na patelni
2. Dodajemy czarną fasolę i suszone pomidory
3. Mieszamy wcześniej ugotowane Warzywio z przygotowanym sosem i dodajemy wiórki parmezanu
Znajdź więcej przepisów na stronie warzywneinspiracje.pl
Czy wiesz...
jak zamieniamy warzywa w rigatoni?
Starannie wybraliśmy najlepsze warzywa.
Rozdrobniliśmy je z odrobiną wody, aby otrzymać ciasto.
Uformowaliśmy pożądany kształt i wysuszyliśmy je otrzymując pyszne rigatoni.
Wysoka zawartość białka i źródło błonnika
Jedzenie warzyw nigdy nie było tak sycące
Warzywio 100% warzyw w formie makaronu
wysoka zawartość białka
100% zielonego groszku i cukinii
źródło błonnika
Bonduelle
Marka | Bonduelle |
PodmarkaWarzywio
Nazwa funkcjonalnaWarzywa w formie makaronu
Wariantz zielonego groszku i cukinii
Wypróbuj także:
Bonduelle Warzywio Warzywa w formie makaronu Cieciorka i kukurydza
Bonduelle Warzywio Warzywa w formie makaronu Soczewica koralowa i marchewka
Miejsce pochodzenia Unia Europejska
Green Dot
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00