MAKŁOWICZ I SYNOWIE
Makaron Spaghetti (z semoliny z pszenicy durum)
Najniższa cena: 5,95 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron 100% durum, Spaghetti to jeden z najbardziej znanych kształtów makaronu. Długie nitki spaghetti Podravka 100% durum powstają z semoliny, czyli gruboziarnistej mąki otrzymywanej z wysokogatunkowej pszenicy durum. Wyróżnia je najwyższa jakość, doskonały smak oraz charakterystyczna, lekko złocista barwa. Dzięki wykorzystaniu najwyższej jakości składników oraz nowoczesnej technologii produkcji, makaron spaghetti Podravka zachowuje sprężystość, kształt i kolor podczas gotowania.
Makaron spaghetti Podravka doskonale łączy się z sosami, np. kremowymi, lekkimi, z małymi kawałkami mięsa i warzyw. Idealnie smakuje z sosem bolońskim i parmezanem. Spróbuj go także w połączeniu z sosami i innymi produktami pomidorowymi Podravka. Makaron spaghetti Podravka z łatwością owinie sobie każdego smakosza włoskiej pasty wokół... widelca.
100% durum
semolina z pszenicy twardej durum
Może zawierać jaja.
Pszenica. Może zawierać jaja
Wymiar liczbowy 500
Opakowanie | Nadające się do recyklingu |
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Czechy |
Typ | Zgrzewane |
Waga brutto 504
g
Średnia miara (e)
czeski
angielski
polski
słowacki
Makaron Spaghetti (z semoliny z pszenicy durum)
Najniższa cena: 5,95 zł
Makaron spaghetti (100% z pszenicy durum)
Najniższa cena: 6,75 zł
Makaron linguine
Najniższa cena: 10,79 zł
Makaron Spaghetti No 6 - tradycyjne spaghetti
Makaron spaghetti
Makaron bavette
Makaron spaghettini
Makaron bucatini (rurka spaghetti)
Makaron spaghetti bezglutenowe (kukurydziano-ryżowe)
Makaron spaghetti BIO
Makaron spaghetti (100% z pszenicy durum)
Makaron spaghetti bezglutenowe (kukurydziano-ryżowe)
Makaron spaghetti pełnoziarniste z pszenicy durum BIO
Pomidory krojone w soku pomidorowym
Pomidory krojone w soku pomidorowym z czosnkiem
Pomidory krojone w soku pomidorowym z bazylią i oregano
Przecier pomidorowy
Przecier pomidorowy z ziołami śródziemnomorskimi
Przecier pomidorowy z bazylią
Pomidory całe bez skórki w soku pomidorowym
Ajvar łagodny (pasta warzywna)
Ajvar ostry (pasta warzywna)
Makaron wrzucić do wrzącej, osolonej wody (na 100 g makaronu użyć 1 litra wody), do wody można dodać 1 łyżeczkę oleju. Gotować przez 7 - 9 minut, od czasu do czasu mieszając. Sprawdzić czy makaron jest odpowiednio ugotowany. Makaron odcedzić i podawać.
Przechowywać w suchym miejscu.
ul. Cypryjska 72 02-761 Warszawa Polska
Dla: PODRAVKA d.d. A. Starčevića 32 48000 Koprivnica Chorwacja
Podravka Polska Sp. z o.o. ul. Cypryjska 72 02-761 Warszawa Polska
Podravka
Marka | Podravka |
Green Dot
Podravka Smaki kuchni śródziemnomorskiej
Wyprodukowano w: Republika Czeska. Kraj pochodzenia: Republika Czeska. Importowane z: Republika Czeska.