LISNER
Filety śledziowe a'la Matjas solone- wiaderko
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Seko Śledź w galarecie zawiera parowane kawałki śledzia zanurzone w gęstej galarecie. Przekąska doprawiona gotowanymi warzywami, które nadają słodkawego posmaku. Śledzia można zjeść na raz lub dodać go jako dodatek do dania głównego. Idealnie komponuje się z sokiem ze świeżej cytryny.
Kraj pochodzenia /FAQ: Północno - Wschodni Atlantyk (FAO 27)
Metoda produkcji: złowione w morzu
Pod obszar połowu, narzędzie połowowe : Morze Północne, Morze Norweskie, Wody Islandii i wody Wysp Owczych, włoki, sieci okrążające i podrywki, niewody
Filety śledziowe a'la Matjas solone- wiaderko
Koreczki śledziowe po giżycku
Koreczki śledziowe po kaszubsku
Śledzik na okrągło po kaszubsku
Śledzik na okrągło po myśliwsku
Płaty śledziowe ala Bismarck
Płaty śledziowe smażone w zalewie octowej
Śledź w galarecie z warzywami
Koreczki śledziowe po giżycku
Koreczki śledziowe po kaszubsku
Koreczki śledziowe w oleju
Śledzik na okrągło po kaszubsku
Śledzik na okrągło po myśliwsku
Sałatka warzywna z jajkiem
Sałatka warzywna z groszkiem po polsku
Ryba po grecku
Dorsz po grecku
Beczka śledzi filety z olejem wiejskim
Płaty śledziowe smażone w zalewie octowej
Pasta makrelowa
Pasta jajeczna
Łagodna pasta makrelowa
Filety śledziowe a'la Matjas w oleju - tacka
Makrela w galarecie z warzywami