MOKATE
Cappuccino z Belgijską Czekoladą (8 saszetek)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Spróbuj nowego smaku!
Kultowe Mokate Cappuccino o smaku rumowym w połączeniu z cynamonem wprawi cię w świąteczny nastrój. Aromatyczne, rozgrzewające przyprawy poprawiają samopoczucie, zwłaszcza w chłodny, ponury dzień.
Cappuccino w opakowaniu z zamknięciem strunowym pozwala na wielokrotne otwieranie i zamykanie torebki.
rozgrzewające!
deserowa pianka!
kochane za smak!
Cappuccino z Belgijską Czekoladą (8 saszetek)
Rozpuszczalna kawa zbożowa karmelowa
Rozpuszczalna kawa zbożowa mleczna
Rozpuszczalna kawa zbożowa czekoladowa
Cappuccino ZERO waniliowo - śmietankowe
Cappuccino ZERO czekoladowo - karmelowe
Cappuccino ZERO o smaku maliny i kokosa
Cappuccino z magnezem
Cappuccino waniliowe
Cappuccino śmietankowe
Cappuccino orzechowe
Cappuccino czekoladowe
Cappuccino o smaku truskawki w śmietance
Cappuccino o smaku słonego karmelu
Cappuccino o smaku wiśni w czekoladzie
Kawa Classic Caramel
Kawa Classic Hazelnut
Cappuccino z Belgijską Czekoladą (8 saszetek)
Cappuccino ZERO waniliowo - śmietankowe
Cappuccino ZERO czekoladowo - karmelowe
Cappuccino ZERO o smaku maliny i kokosa
Napój o smaku czekolady belgijskiej (8 saszetek) instant
Napój o smaku czekolady białej (8 saszetek) instant
Cappuccino śmietankowe
Cappuccino z magnezem
Cappuccino waniliowe
Cappuccino orzechowe
Cappuccino czekoladowe
Cappuccino o smaku słonego karmelu
Cappuccino o smaku truskawki w śmietance
Cappuccino o smaku wiśni w czekoladzie
Propozycja przygotowania: wsypać około 5 łyżeczek (20 g) Cappuccino do kubka. Zalać gorącą, ale nie wrzącą wodą (200 ml, 80°C) jednocześnie mieszając.
Najlepiej spożyć przed: data minimalnej trwałości (BB) oraz numer partii produkcyjnej (P) na zgrzewie. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
ul. Strażacka 48, 44-240 Żory, Polska
MOKATE Sp. z o.o. ul. Strażacka 48, 44-240 Żory, Polska tel. +48 32 434 97 05 www.mokate.com
Mokate
Marka | Mokate |
Inspiracje z Cappuccino Brownie Składniki - 225 g miękkiego masła - 225 g mąki pszennej - 1 łyżeczka proszku do pieczenia - 5 łyżeczek Cappuccino Mokate - 200 g drobnego, białego cukru - 4 jajka (roztrzepane) - 4 łyżki wrzącej wody Przygotowanie Do dużej miski przesiej mąkę i wymieszaj ją z proszkiem do pieczenia. Mokate Cappuccino wymieszaj z 4 łyżkami wrzącej wody, pozostaw do wystudzenia, a następnie wlej do miski z mąką. Dodaj masło, cukier, roztrzepane jajka, a następnie zmiksuj na gładką masę. Tak powstałą masę wlej do foremki keksowej wyłożonej papierem do pieczenia. Formę wstaw do piekarnika i piecz ok. 35-40 min. Przed podaniem posypać cukrem pudrem lub polać polewą czekoladową.