SUEMPOL
Paprykarz z łososia bez konserwantów
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Smaczny turystyczny dodatek do pieczywa sporządzony z rozdrobnionego mięsa łososia i dorsza, ryżu, pomidorów, cebuli i papryki. Najlepiej smakuje na zimno z pieczywem.
Paprykarz z łososia bez konserwantów
Paprykarz szczeciński
Paprykarz szczeciński
Ananas (kawałki) w lekkim syropie
Ananas (plastry) w lekkim syropie
Mleczko kokosowe (tł. 17-19%)
Brzoskwinie (połówki) w lekkim syropie
Brzoskwinie połówki w lekkim syropie (premium)
Mango (plastry) w lekkim syropie
Pomidory (krojone)
Pomidory (całe)
Paprykarz szczeciński
Filety z makreli w sosie pomidorowym
Filety z makreli w oleju
Sardynki w oleju roślinnym
Pomidory suszone w oleju słonecznikowym w paskach
Przechowywać w temperaturze od +5°C do +25°C.
Min. temp. °C 5
Maks. temp. °C 25
Gotowe do spożycia.
Po otwarciu przechowywać w lodówce i zużyć w ciągu 2 dni.
ul. Korfantego 26 42-202 Częstochowa
Wyprodukowano dla KONSHURT Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. k. ul. Korfantego 26 42-202 Częstochowa przez: WITPOL sp. z o.o. ul. Chorzowska 3A 26-600 Radom
MK
Marka | MK |