Produkt bez konserwantów i wzmacniaczy smaku wyprodukowane w 100 % z hodowli z własnego gospodarstwa.
Do hodowli nie użyto antybiotyków.
Do karmienia zwierząt stosowana jest wyłącznie pasza wyprodukowana we własnym gospodarstwie.
Posiadamy certyfikat QAFP.
Tylko świeże mięso, przyprawy i aromaty naturalne.
Aromatyczna, swojska, naturalna – te trzy cechy doskonale opisują kiełbasę kruchą.
Dzięki swoim walorom smakowym cieszy się uznaniem mieszkańców miast ceniących sobie wiejskie, naturalne produkty. Pragniemy zaznaczyć, że wszystkie wyroby mięsne z Rusiborza wytwarzane są w jednym miejscu. Zajmujemy się zarówno hodowlą, ubojem, jak i samym przygotowywaniem kiełbas. Umożliwia nam to maksymalną kontrolę nad każdym z etapów ich powstawania. Dzięki prowadzeniu własnej hodowli mamy również pewność, że mięso wykorzystywane do wytwarzania naszych wyrobów powstało na bazie chowu bez antybiotyków, co jest gwarancją naturalnego, swojskiego smaku kiełbasy kruchej ze wsi.
PACZKA Z RUSIBORZA Kiełbasa krucha (320g-480g)