Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kiełbasa podwawelska z szynki. Kiełbasa wieprzowa. Średnio rozdrobniona. Wędzona, parzona.
80 % mięsa z szynki
wędzona dla smaku
soczysta
z kawałkami szynki
mięso wieprzowe z szynki 80 %
woda
skrobia ziemniaczana
koncentrat białka sojowego
sól
przyprawy
wzmacniacze smaku (glutaminian monosodowy, 5'-rybonukleotydy disodowe)
cukier
aromaty (w tym aromat dymu wędzarniczego)
regulatory kwasowości (octany potasu, mleczan potasu)
stabilizatory (skrobia modyfikowana, difosfora-ny, trifosforany, polifosforany)
glukoza
substancja zagęszczająca (karagen)
białko wieprzowe (kolagenowe)
barwnik (koszenila)
substancja konserwująca (azotyn sodu)
Osłonka jadalna - jelito wieprzowe
Może zawierać: GORCZYCĘ, JAJA, MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ), SELER, ZBOŻA zawierające GLUTEN.
Barwniki | Zawiera |
Wzmacniacze smaku | Zawiera |
Smaki / Aromaty | Zawiera |
MSG (glutaminian) | Zawiera |
konserwanty | Zawiera |
Może zawierać: GORCZYCĘ, JAJA, MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ), SELER, ZBOŻA zawierające GLUTEN.
Wymiar liczbowy 400
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Opakowanie blistrowe |
g
Sposoby przygotowania w wodzie 5 minut na patelnię 8 minut na grilla 15 minut do mikrofali 70 sekund
Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +8 °C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin.
48
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 8
Olewnik
Marka | Olewnik |
Znak weterynaryjny na opakowaniu
Olewnik jedzenie ma znaczenie
Poznaj nas lepiej YouTube Facebook Instagram