mięso wieprzowe BIO (do wyprodukowania 100 g produktu użyto 111 g surowca), sól, przyprawy BIO, [gorczyca], cukier BIO, ocet jabłkowy BIO, substancja konserwująca: azotyn sodu.
Zalecenia dla alergików
GORCZYCA
Wartości odżywcze
Wartość energetyczna (kJ)
1319.00 kJ
15.7%
Wartość energetyczna (kcal)
318.00 kcal
15.9%
Tłuszcz (g)
27.00 g
38.6%
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)
11.00 g
55.0%
Węglowodany (g)
1.10 g
0.4%
w tym cukry (g)
0.40 g
0.4%
Białko (g)
18.00 g
36.0%
Sól (g)
2.20 g
36.7%
Dzienna porcja obliczona na podstawie wartości energetycznej dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal) na 100 g produktu.Twoje zapotrzebowanie może być wyższe lub niższe.