Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Produkt wyprodukowany w 100 % z hodowli z własnego gospodarstwa.
Do hodowli nie użyto antybiotyków.
Do karmienia zwierząt stosowana jest wyłącznie pasza wyprodukowana we własnym gospodarstwie.
Szukasz tradycyjnych, swojskich smaków? Kiełbasa polska wędzona gorącym dymem to doskonały przykład naturalnego, zdrowego wyrobu mięsnego o niepodważalnych walorach smakowych. Główną zaletą wędlin z Rusiborza jest to, że ich wytwarzanie odbywa się w jednym miejscu – zaczynając od uprawy zboża, a kończąc na wędzeniu mięsa. Daje nam to możliwość maksymalnej kontroli nad każdym etapem ich powstawania. 100 gramów kiełbasy polskiej wytworzyliśmy ze 117g mięsa wieprzowego ze swojej hodowli. Wybierając nasze wędliny, masz pewność, że na stół Twojej rodziny trafiają zdrowe, świeże wyroby mięsne.
100 g produktu wyprodukowano ze 117 g mięsa wieprzowego, sól, przyprawy (czosnek 1,2%), substancja konserwująca: azotyn sodu
brak alergenów, bez laktozy, bezglutenowy, bez orzechów
Przechowywać w temperaturze od 2 do 6 stopni Celcjusza. Po otwarciu opakowania przechowywać w lodówce. Spożyć w ciągu 2 dni od otwarcia opakowania.
Produkt gotowy do spożycia przed lub po obróbce termicznej.