BARILLA Colezzione
Makaron Farfalle (kokardki)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Przez naszych klientów
okrzyknięty „najśliczniejszym” z makaronów! Idealny zarówno do sałatek, jak i
dań głównych.
100% pszenicy durum
czas gotowania 11 min
gwarancja jakości
Makaron Farfalle (kokardki)
Makaron Farfalle - kokardki
Wołowina sosie grzybowym z kaszą gryczaną
Najniższa cena: 17,99 zł
17% taniej
Koncentrat pomidorowy 30%
Ketchup łagodny
Ketchup pikantny
Ketchup ognisty
Pomidory krojone bez skórki w soku pomidorowym
Pomidory całe bez skórki w soku pomidorowym
Kukurydza konserwowa
Koncentrat pomidorowy (z polskich pomidorów)
Fasolka po bretońsku z kiełbasą i boczkiem
Passata (przecier pomidorowy)
Ketchup pikantny
Ketchup łagodny
Pomidory krojone w soku pomidorowym
Pomidory krojone z bazylią i oregano
Ketchup zero (bez dodatku cukru)
Zagotować wodę (1 l na 100 g makaronu). Dodać niewielką ilość soli. Do gotującej się wody wrzucić porcję makaronu Pudliszki. Gotować na wolnym ogniu zgodnie z czasem podanym na opakowaniu. Od czasu do czasu zamieszać. Ugotowany makaron odcedzić.
Przechowywać w miejscu suchym i chłodnym.
Przechowywać w miejscu suchym i chłodnym
Pudliszki ul. Fabryczna 7 63-840 Krobia
Wyprodukowano dla: HJ Heinz Polska Sp. z o.o. Pudliszki ul. Fabryczna 7 63-840 Krobia Podziel się opinią: 801 190 190 www.pudliszki.pl Koszt połączenia według taryfy operatora
Pudliszki
Marka | Pudliszki |
Green Dot
Pszenica durum i otrzymywana z niej semolina to jeden z najlepszych gatunków mąki pszennej. Makaron Pudliszki Kokardki w 100% powstaje z pszenicy durum. Dzięki temu po ugotowaniu makaron nie klei się - jest idealnie sprężysty i ma ładny kolor: Makaron 100% pszenicy durum to koniec z klejącym się makaronem w Twojej kuchni. Makaron 100% pszenicy durum to gwarancja makaronu doskonałej jakości, który jest idealnie sprężysty - al dente. Pewność smaku, dzięki trosce o każdy składnik.
Dołącz do nas na Facebook
Przygotuj: Sałatkę z makaronem 15 minut i gotowe! Potrzebujesz: (porcja dla 4 osób) - 250 g makaronu Pudliszki Kokardki - 200 g brokułów - 50 g żółtego sera - pokrojonego w drobną kostkę - 10 pomidorków koktajlowych (około 100 g) - Garść czarnych oliwek - 100 g chudego wędzonego boczku Składniki sosu: - 1 łyżka octu winnego - 3 łyżki oliwy z oliwek - sól i pieprz - do smaku 1. W misce wymieszaj ocet, sól i oliwę. Mieszaj, aż wszystkie składniki się połączą. Dopraw pieprzem. 2. Do ugotowanego al dente i ostudzonego makaronu Pudliszki Kokardki dodaj ugotowane, podzielone na małe różyczki brokuły, żółty ser, pomidorki koktajlowe przekrojone na pół oraz pokrojone w plastry oliwki. 3. Boczek pokrój w kostkę i podsmaż na oleju, aż do zarumienienia. 4. Wszystkie składniki sałatki wymieszaj i polej sosem, odstaw do lodówki do schłodzenia. Smacznego!
Wyprodukowano w UE
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00