
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
KAMIS CHRUPIĄCY MIX DO SAŁATEK I ZUP TO IDEALNE DOPEŁNIENIE OFERTY GRILLOWEJ I DO CAŁOROCZNEGO STOSOWANIA. PRODUKT, KTÓRY ZACHĘCI DO UROZMAICENIA GRILLA WARZYWAMI LUB SAŁATKĄ PEŁNYMI SMAKU I CHRUPKOŚCI.
odpowiednie dla wegan
bez oleju palmowego
bez dodatku glutaminianu monosodowego
bez dodatku konserwantów
Bruschetta o smaku pizzy
Bruschetta z pomidorami i oliwą
Bruschetta śmietana i cebula
Grzanki z bazylią i czosnkiem do sałatek i zup (chrupiący mix)
Najniższa cena: 4,99 zł
Grzanki pomidorowe
Grzanki czosnkowe
Grzanki pszenne
Grzanki ziołowe
Grzanki czosnkowe
Grzanki pomidorowe z pestkami dyni do sałatek i zup (chrupiący mix)
Musztarda sarepska (ostra)
Najniższa cena: 3,79 zł
Anyż (gwiazdki)
Najniższa cena: 7,99 zł
Aromat waniliowy z wanilii Bourbon (naturalny)
Najniższa cena: 13,99 zł
29% taniej
Musztarda delikatesowa (łagodna)
Najniższa cena: 3,79 zł
Cynamon mielony (w słoiczku)
Pieprz kolorowy ziarnisty - młynek
Najniższa cena: 11,99 zł
Pieprz czarny ziarnisty - młynek
Najniższa cena: 11,99 zł
Cynamon kora
Najniższa cena: 7,99 zł
Musztarda stołowa (łagodna)
Najniższa cena: 3,99 zł
Musztarda czeska (słodko-ostra)
Najniższa cena: 4,49 zł
Sól morska jodowana - młynek
Najniższa cena: 11,99 zł
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Najniższa cena: 3,59 zł
Aromat migdałowy (naturalny)
Najniższa cena: 13,99 zł
29% taniej
Wanilia - laska
Najniższa cena: 19,99 zł
Glazura orientalna z sezamem i miodem (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 3,85 zł
Glazura miodowo-musztardowa z chipotle (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 3,85 zł
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
przechowywać w chłodnym, suchym i zacienionym miejscu
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
| Marka | Kamis |
Spróbuj też jako dodatek do zup
Zainspiruj się na www.kamis.pl
Sałatka z grillowanych warzyw z fetą i awokado Przygotowanie 20 min Gotowanie 10 min Porcje 4 Składniki: - 1 cebula czerwona pokrojona w cząstki - 1 papryka czerwona pokrojona w grube cząstki (ok. 3 cm) - 1 papryka żółta pokrojona w grube cząstki (ok. 3 cm) - sól, pieprz do smaku - 4 łyżki oliwy z oliwek - 2 dojrzałe awokado pokrojone w grube półplastry - 2 łyżki soku z cytryny - 10 pomidorków koktajlowych pokrojonych na pół - 1 opakowanie sera feta - opakowanie Kamis Chrupiący mix do sałatek i zup grzanki z bazylia i czosnkiem 1. Cebulę i papryki oprósz solą, pieprzem, skrop 2 łyżkami oliwy, wymieszaj, a następnie piecz na grillu lub patelni ryflowanej ok. 10 min., wystudź. 2. Awokado skrop sokiem z cytryny, dodaj do grillowanych warzyw, dodaj pomidory, pozostałą oliwę, wymieszaj. 3. Na wierzch pokrusz fetę, przed podaniem posyp grzankami.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów