KANOKWAN
Pasta curry czerwona bezglutenowa
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pasta Golden Curry S&B to popularna japońska pasta curry, używana jako baza do przyrządzania potraw typu japońskie curry.
Pasta curry czerwona bezglutenowa
Pasta curry zielona bezglutenowa
Pasta curry żółta bezglutenowa
Pasta Żółte Curry
Pasta Massaman Curry
Pasta Pad Thai
Makaron Pad Thai - pasta do smażenia
Pasta Harissa
Pasta wasabi
Pasta do zupy Pho (łagodna)
Pasta Pad Thai bezglutenowa
Pasta Tom Yum bezglutenowa
Pasta Kimchi (ostra)
Pasta przyprawowa do złocistego curry (średnio pikantna)
Pasta przyprawowa do złocistego curry (pikantna)
Pasta przyprawowa do złocistego curry (średnio pikantna)
Najlepiej spożyć przed: data na spodzie opakowania. Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze otoczenia, z dala od słońca. Po otwarciu przechowywać w lodówce, w szczelnie zamkniętym opakowaniu i zużyć w ciągu dwóch tygodni.
2
Pieńków 147A, 05-152 Czosnów, Polska
FSC - Mix, FSC C009084
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k., Pieńków 147A, 05-152 Czosnów, Polska
S&B
Marka | S&B |
FSC
Przygotowanie 5 porcji sosu: Składniki: 1 duża cebula pokrojona w piórka, 2 łyżki oleju, 720 ml wody, 1 opakowanie koncentratu golden curry. 1. Olej rozgrzej w garnku. Cebulę smaż na średniej mocy przez ok. 5 min. 2. Dodaj wodę i doprowadź do wrzenia. Zmniejsz moc i całość gotuj pod przykryciem, aż cebula będzie miękka. 3. Zawartość opakowania podziel na części i wrzuć do garnka. Mieszaj aż się całkowicie rozpuści. Całość gotuj jeszcze przez 5 min. na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu. 4. Sos podawaj z ulubionymi dodatkami np. z ryżem i/lub gotowymi kotletami (mięsne lub wege).