Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Słodycz miodu i wyrazisty smak czosnku stanowią doskonałą bazę marynat i sosów do mięs. Nie zawiera konserwantów, wzmacniaczy smaku i sztucznych zagęstników. Jest odpowiednia dla wegetarian. Zawiera tylko naturalne składniki - sos sojowy, pastę pomidorową, czosnek oraz miód.
kuchnia chińska
aromatyczna
Makaron Pad Thai - pasta do smażenia
Pasta miodowo-czosnkowa
Najniższa cena: 6,79 zł
Pasta curry czerwona bezglutenowa
Pasta curry zielona bezglutenowa
Pasta curry żółta bezglutenowa
Pasta Żółte Curry
Pasta Massaman Curry
Pasta Pad Thai
Pasta Harissa
Pasta Tom Yum bezglutenowa
Pasta wasabi
Pasta Pad Thai bezglutenowa
Pasta do zupy Pho (łagodna)
Pasta Kimchi (ostra)
Pasta przyprawowa do złocistego curry (średnio pikantna)
Pasta przyprawowa do złocistego curry (pikantna)
Makaron pszenny Udon (świeży)
Makaron ryżowy (5 mm) bezglutenowy
Najniższa cena: 7,49 zł
Makaron ryżowy (10 mm) bezglutenowy
Najniższa cena: 7,99 zł
Makaron ryżowy vermicelli bezglutenowy
Najniższa cena: 7,29 zł
Makaron pszenny Ramen (świeży)
Makaron Udon
Makaron Ramen
Makaron pszenny (instant)
Najniższa cena: 6,49 zł
35% taniej
Makaron Chow Mein (3-minutowy)
Najniższa cena: 8,25 zł
Makaron Soba
Makaron ryżowy (7 mm) bezglutenowy
Najniższa cena: 7,99 zł
Makaron ryżowy do zupy Pho (4 mm)
Makaron jajeczny
Sos z grzybów Shiitake
Najniższa cena: 5,25 zł
Liście limonki Kaffir (całe)
Najniższa cena: 8,79 zł
Panierka Panko
Najniższa cena: 7,99 zł
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Zużyć w ciągu 7 dni.
7
Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k. Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska www.houseofasia.pl
House of Asia
Marka | House of Asia |
Słodycz miodu i wyrazisty smak czosnku stanowi doskonałą bazę marynat i sosów do mięs. Pasta sprawdzi się również jako składnik dressingów do sałatek czy dipów.
Kurczak w sosie miodowo-czosnkowym Składniki - Pasta miodowo-czosnkowa - 15 g Suszonych Grzybów Mun krojonych - 1 łyżeczka Sosu chili Sambal Oelek - 3 łyżki Sosu sojowego jasnego - 200 g filetu z kurczaka pokrojonego w 4 cm paski - 1/2 cebuli pokrojonej w piórka - 1 marchewka pokrojona w słupki - 1 łyżeczka mąki ziemniaczanej - 100 ml wody - 2 łyżki oleju do smażenia Przygotowanie 1. Grzyby przygotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu. 2. Wymieszaj sos sojowy, Sambal Oelek, łyżkę wody, mąkę i dodaj do mięsa, odstaw na 15 min. 3. Na rozgrzanym oleju podsmaż kurczaka. 4. Dodaj cebulę, marchewkę, grzyby i smaż przez 3 min, ciągle mieszając. 5. Dodaj pastę, wodę i wymieszaj całość, gotuj przez 3 min.