KANOKWAN
Pasta curry czerwona bezglutenowa

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Słodycz miodu i wyrazisty smak czosnku stanowią doskonałą bazę marynat i sosów do mięs. Nie zawiera konserwantów, wzmacniaczy smaku i sztucznych zagęstników. Jest odpowiednia dla wegetarian. Zawiera tylko naturalne składniki - sos sojowy, pastę pomidorową, czosnek oraz miód.
kuchnia chińska
aromatyczna
Pasta curry czerwona bezglutenowa
Pasta Pad Thai
Pasta curry żółta bezglutenowa
Pasta Żółte Curry
Pasta curry zielona bezglutenowa
Pasta Tom Yum bezglutenowa
Pasta Pad Thai bezglutenowa
Pasta Massaman Curry
Najniższa cena: 10,79 zł
Pasta przyprawowa do złocistego curry (średnio pikantna)
Najniższa cena: 16,99 zł
Pasta Tom Kha
Pasta Tom Yum
Pasta Kimchi (ostra)
Najniższa cena: 6,79 zł
Pasta przyprawowa do złocistego curry (pikantna)
Najniższa cena: 16,99 zł
Pasta wasabi
Pasta do zupy Pho (łagodna)
Pasta miodowo-czosnkowa
Makaron Pad Thai - pasta do smażenia
Pasta Harissa
Mleczko kokosowe (tł. 5-7%)
Makaron pszenny Udon (świeży)
Najniższa cena: 4,29 zł
Makaron ryżowy (5 mm) bezglutenowy
Sos sojowy ciemny (naturalnie warzony)
Mleczko kokosowe BIO (tł. 17-19%)
Najniższa cena: 9,99 zł
Liście alg morskich nori (6 szt.)
Sos Teriyaki (gęsty)
Biały sezam
Najniższa cena: 6,85 zł
34% taniej
Olej sezamowy (z prażonego sezamu)
Najniższa cena: 17,85 zł
Przyprawa garam masala (pikantna)
Najniższa cena: 3,59 zł
Mleczko kokosowe BIO (tł. 5-7%)
Ocet ryżowy
Najniższa cena: 15,99 zł
Makaron ryżowy (10 mm) bezglutenowy
Papier ryżowy okrągły
Czarny sezam
Najniższa cena: 6,75 zł
33% taniej
Makaron Ramen
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Zużyć w ciągu 7 dni.
7
Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k. Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska www.houseofasia.pl
House of Asia
| Marka | House of Asia |
Słodycz miodu i wyrazisty smak czosnku stanowi doskonałą bazę marynat i sosów do mięs. Pasta sprawdzi się również jako składnik dressingów do sałatek czy dipów.
Kurczak w sosie miodowo-czosnkowym Składniki - Pasta miodowo-czosnkowa - 15 g Suszonych Grzybów Mun krojonych - 1 łyżeczka Sosu chili Sambal Oelek - 3 łyżki Sosu sojowego jasnego - 200 g filetu z kurczaka pokrojonego w 4 cm paski - 1/2 cebuli pokrojonej w piórka - 1 marchewka pokrojona w słupki - 1 łyżeczka mąki ziemniaczanej - 100 ml wody - 2 łyżki oleju do smażenia Przygotowanie 1. Grzyby przygotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu. 2. Wymieszaj sos sojowy, Sambal Oelek, łyżkę wody, mąkę i dodaj do mięsa, odstaw na 15 min. 3. Na rozgrzanym oleju podsmaż kurczaka. 4. Dodaj cebulę, marchewkę, grzyby i smaż przez 3 min, ciągle mieszając. 5. Dodaj pastę, wodę i wymieszaj całość, gotuj przez 3 min.