PODRAVKA
Ajvar ostry (pasta warzywna)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Zupa Pho to rozgrzewające danie oparte na esencjonalnym bulionie, aromatycznych składnikach oraz sycącym makaronie ryżowym. W zależności od użytego mięsa, zupa posiada różne nazwy - dodając wołowinę, przygotujesz zupę Pho bo, natomiast przy użyciu kurczaka, zupę Pho ga.
kuchnia wietnamska
łagodna
Ajvar ostry (pasta warzywna)
Ajvar łagodny (pasta warzywna)
Tahini (pasta sezamowa)
Pasta z imbiru, czosnku i chili
Pasta z imbiru
Kurczak po japońsku Teriyaki - pasta do smażenia
Kurczak po indyjsku Tikka Masala - pasta do smażenia
Pasta Żółte Curry
Pasta Massaman Curry
Pasta paprykowa ostra
Pasta paprykowa łagodna
Pasta curry czerwona
Pasta curry żółta bezglutenowa
Pasta curry zielona bezglutenowa
Pasta curry czerwona bezglutenowa
Pasta Pad Thai
Pasta Tom Yum bezglutenowa
Pasta Pad Thai bezglutenowa
Tahini (pasta sezamowa) BIO
Pasta Wasabi (do sushi)
Makaron Pad Thai - pasta do smażenia
Pasta truflowa
Pasta wasabi
Pasta Bulgogi (średnio ostra)
Mleczko kokosowe BIO (tł. 17-19%)
Mleczko kokosowe (tł. 5-7%)
Mleczko kokosowe BIO (tł. 5-7%)
Sos sojowy jasny (naturalnie warzony)
Sos sojowy ciemny (naturalnie warzony)
Liście alg morskich nori (6 szt.)
Makaron pszenny Udon (świeży)
Makaron pszenny (instant)
Makaron pszenny Ramen (świeży)
Sos Teriyaki (gęsty)
Olej sezamowy (z prażonego sezamu)
Makaron ryżowy (5 mm) bezglutenowy
Makaron ryżowy vermicelli bezglutenowy
Makaron ryżowy (10 mm) bezglutenowy
Makaron ryżowy (7 mm) bezglutenowy
Ocet ryżowy
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Zużyć w ciągu 7 dni.
7
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Pieńków 147A, 05-152 Czosnów, Polska
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k. Pieńków 147A, 05-152 Czosnów, Polska www.houseofasia.pl
House of Asia
Marka | House of Asia |
Zupa Pho to legendarne wietnamskie danie. Z pastą Pho szybko przygotujesz nie tylko tę zupę, ale również inne dania mięsne oraz wegetariańskie.
Zupa Pho z makaronem Składniki - 50 g pasty Pho - 0,5 l wody - 100 g makaronu ryżowego - 2 łyżki szczypioru drobno posiekanego - 1 papryczka chili pokrojona w kawałki - 1 laska cynamonu - 2 goździki - 1 anyż (gwiazdka) Przygotowanie 1. W garnku zagotuj wodę, a następnie dodaj pastę Pho, laskę cynamonu, goździki oraz anyż. Wymieszaj i zagotuj. 2. Ugotuj makaron. 3. Do misek włóż makaron, chili oraz szczypiorek, a następnie zalej gorącą zupą. Tip: Możesz dodać ugotowane mięso pokrojone w cienkie plastry.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00