GRZYBKI
Bagietka

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Rzemieślnicza bagietka wypiekana z tradycyjnej francuskiej mąki typu 650, fermentowana na naturalnym płynnym zakwasie z dodatkiem mąki żytniej. Ma lekko ciemny, delikatnie kwaskowaty miękisz oraz charakterystycznie chrupiące, ostre końce. Idealna do pasztetu, wędlin i korniszonów. Ręcznie formowana.
Vincent to marka słynąca z piekarskiej pasji i pracy na naturalnych składnikach — dzięki czemu każda bagietka zachwyca autentycznym smakiem.
Wyroby z piekarni VINCENT powstają na bazie francuskiej receptury, nie posiadają w sobie konserwantów i polepszaczy. Mają krótki, czysty skład i są wykonywane ręcznie, a proces fermentacji odbywa się zgodnie z recepturą. Termin przydatności: 1 dzień
Bagietka
Bagietka Szefa
Bagietka pełnoziarnista
Bagietka na zakwasie
Bagietka paryżanka
Bagietka korzenna mała
Półbagietka z nadzieniem czosnkowym
Bagietka
Półbagietka Fitness pszenno-żytnia
Paluch bawarski
Paluch rustico
Bagietka paryżanka
Bagietka pełnoziarnista
Bułka pszenna wieloziarnista
Chleb zakwas
Chleb wiejski
Chleb pełnoziarnisty
Chleb dyniowy
Chleb żytni
Chleb orkiszowy z miodem
Bułka pszenna
Swiss danish
Croissant z migdałami
Pain au chocolat
Croissant supreme
Croissant z czekoladą
Croissant z maliną
przechowywanie w temperaturze pokojowej do +25
przechowywanie w temperaturze pokojowej do +25
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów