GRZYBKI
Bagietka

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Rzemieślnicza bagietka wypiekana z tradycyjnej francuskiej mąki T65, wzbogacona pięcioma mocno prażonymi ziarnami: lnem, sezamem, prosem, makiem i słonecznikiem. To połączenie nadaje jej intensywny, wyrazisty smak oraz dostarcza naturalnych wartości odżywczych — minerałów, błonnika i kwasów omega-3. Ręcznie formowana.
Vincent, znany z piekarskiej pasji i pracy na starannie wyselekcjonowanych składnikach, oferuje bagietkę o pełnym aromacie i charakterze, idealną dla miłośników zdrowego, zbożowego pieczywa.
Wyroby z piekarni VINCENT powstają na bazie francuskiej receptury, nie posiadają w sobie konserwantów i polepszaczy. Mają krótki, czysty skład i są wykonywane ręcznie, a proces fermentacji odbywa się zgodnie z recepturą. Termin przydatności: 1 dzień
Bagietka
Bagietka paryżanka
Bagietka pełnoziarnista
Bagietka na zakwasie
Bagietka Szefa
Bagietka korzenna mała
Półbagietka z nadzieniem czosnkowym
Bagietka
Paluch bawarski
Półbagietka Fitness pszenno-żytnia
Paluch rustico
Bagietka na zakwasie
Bagietka paryżanka
Bułka pszenna wieloziarnista
Chleb zakwas
Chleb wiejski
Chleb dyniowy
Chleb pełnoziarnisty
Chleb żytni
Chleb orkiszowy z miodem
Bułka pszenna
Swiss danish
Croissant z migdałami
Pain au chocolat
Croissant supreme
Croissant z czekoladą
Croissant z maliną
przechowywanie w temperaturze pokojowej do +25
przechowywanie w temperaturze pokojowej do +25
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów