GRZYBKI
Bagietka

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Jest robiona z tradycyjnej francuskiej mąki pszennej typu 650. Fermentacja ciasta jest bardzo powolna, tak aby w pełni wydobyć cały smak. Wnętrze jest puszyste i kremowe. Bagietka idealnie komponuje się ze zwykłym masłem, konfiturą czy szynką
Ręcznie formowana
Bagietka
Bagietka Szefa
Półbagietka z nadzieniem czosnkowym
Paluch bawarski
Bagietka
Bagietka korzenna mała
Paluch rustico
Półbagietka Fitness pszenno-żytnia
Bagietka pełnoziarnista
Bagietka paryżanka
Bagietka na zakwasie
Bagietka na zakwasie
Bagietka pełnoziarnista
Bułka pszenna
Chleb wiejski
Chleb pełnoziarnisty
Chleb dyniowy
Chleb zakwas
Bułka pszenna wieloziarnista
Chleb orkiszowy z miodem
Croissant supreme
Croissant z maliną
Croissant z czekoladą
Croissant z migdałami
Pain au chocolat
Swiss danish
Makówka
przechowywanie w temperaturze pokojowej do +25