GRZYBKI
Bagietka

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Bagietka Paryżanka to kwintesencja francuskiego rzemiosła piekarskiego w wykonaniu Vincent – marki, która od lat słynie z zamiłowania do tradycyjnych metod wypieku i najwyższej jakości składników. Powstaje z klasycznej francuskiej mąki pszennej typu 650, a jej ciasto dojrzewa w procesie bardzo powolnej fermentacji, dzięki której smak nabiera głębi, a aromat staje się wyjątkowo bogaty.
Wnętrze bagietki jest puszyste i kremowe, a delikatnie chrupiąca skórka nadaje jej lekkości i autentycznego charakteru. Doskonale komponuje się ze świeżym masłem, owocową konfiturą czy dobrą szynką. Ręcznie formowana.
Vincent to marka, która od początku stawia na rzemieślniczy kunszt, naturalne składniki i piekarską pasję — dlatego każda ich bagietka zachwyca smakiem rodem z paryskich boulangerie.
Wyroby z piekarni VINCENT powstają na bazie francuskiej receptury, nie posiadają w sobie konserwantów i polepszaczy. Mają krótki, czysty skład i są wykonywane ręcznie, a proces fermentacji odbywa się zgodnie z recepturą. Termin przydatności: 1 dzień
Bagietka
Bagietka paryżanka
Bagietka pełnoziarnista
Bagietka na zakwasie
Bagietka Szefa
Bagietka korzenna mała
Półbagietka z nadzieniem czosnkowym
Bagietka
Paluch bawarski
Półbagietka Fitness pszenno-żytnia
Paluch rustico
Bagietka pełnoziarnista
Bagietka na zakwasie
Bułka pszenna wieloziarnista
Chleb zakwas
Chleb wiejski
Chleb dyniowy
Chleb pełnoziarnisty
Chleb żytni
Chleb orkiszowy z miodem
Bułka pszenna
Swiss danish
Croissant z migdałami
Pain au chocolat
Croissant supreme
Croissant z czekoladą
Croissant z maliną
przechowywanie w temperaturze pokojowej do +25
przechowywanie w temperaturze pokojowej do +25
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów