GRZYBKI
Chleb rustykalny mazowiecki

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Rzemieślniczy chleb wypiekany z francuskiej mąki na naturalnym zakwasie, wzbogacony purée z dyni, które nadaje mu delikatny aromat i subtelną słodycz. Ma charakterystyczną, ciemną i wyjątkowo kruchą skórkę, pięknie kontrastującą z miękkim wnętrzem.
Najlepiej smakuje z solonym masłem, które podkreśla jego naturalny, dyniowy charakter. Ręcznie formowany
Vincent słynie z tradycyjnych metod wypieku i pracy na naturalnych składnikach — dlatego każdy bochenek zachwyca jakością i autentycznym smakiem.
Wyroby z piekarni VINCENT powstają na bazie francuskiej receptury, nie posiadają w sobie konserwantów i polepszaczy. Mają krótki, czysty skład i są wykonywane ręcznie, a proces fermentacji odbywa się zgodnie z recepturą. Termin przydatności: 1 dzień
Chleb rustykalny mazowiecki
Chleb mazowiecki
Chleb mazowiecki krojony
Chleb Pasterski
Chleb Wileński
Chleb Słowiański
Chleb zakwas
Chleb dyniowy
Chleb żytni
Bagietka paryżanka
Bagietka pełnoziarnista
Bagietka na zakwasie
Bułka pszenna wieloziarnista
Chleb zakwas
Chleb wiejski
Chleb pełnoziarnisty
Chleb żytni
Chleb orkiszowy z miodem
Bułka pszenna
Swiss danish
Croissant z migdałami
Pain au chocolat
Croissant supreme
Croissant z czekoladą
Croissant z maliną
przechowywanie w temperaturze pokojowej do +25
przechowywanie w temperaturze pokojowej do +25
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów