FRISCO FISH
Łosoś norweski filet extra ze skórą - surowy (porcja)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Halibut należy do drapieżnych ryb morskich, które żywią się przeważnie skorupiakami oraz mniejszymi rybami oraz innymi morskimi stworzeniami bytującymi w chłodnych wodach oceanicznych. Ryba ta osiąga około 1m długości i wagę kilkunastu kilogramów W kuchni ryba ta jest ceniona za unikalne walory smakowe jakie daje jej mięso. Najczęściej przyrządza się je poprzez wędzenie, dzięki czemu jest ono delikatne, jędrne i soczyste oraz posiada wspaniałą złocistą barwę. Jest to smakowity i niezwykle pożywny posiłek.
Technologia produkcji: wędzony na gorąco
Zalecamy spożyć w ciągu dwóch dni od momentu dostawy.
Łosoś norweski filet extra ze skórą - surowy (porcja)
Dorsz czarny filet bez skóry (210g - 390g)
Dorsz atlantycki filet ze skórą (175g-325g)
Pstrąg tęczowy filet ze skórą (140g-260g)
Pstrąg łososiowy ze skórą (porcja)
Łosoś norweski filet extra ze skórą - surowy (480g-720g)
Łosoś norweski stek wędzony na gorąco (140g-260g)
Dorada patroszona ze skórą (400g-600g)
Karmazyn filet ze skórą (175g-325g)
Pstrąg tęczowy patroszony ze skórą (280g-420g)
Małże świeże (700g-1300g)
Makrela patroszona (245g-455g)
Pstrąg łososiowy filet ze skórą (480g-720g)
Halibut niebieski filet bez skóry (280-520g)
Krewetki białe surowe 40/60 (175g-325g)
Krewetki białe surowe 30/40 (175g-325g)
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.