FRISCO FRESH
Marchew luz

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Przyprawa Kamis Pasztet szlachecki z pieca to kompozycja przypraw, wzbogacona aromatyczną gałką muszkatołową i imbirem.
Podkreśla smak i aromat pieczonego pasztetu.
Starannie dobrana receptura i harmonijne połączenie pikantnych i słodkich nut smakowych, stworzyły mieszankę oryginalną w smaku i doskonale komponującą się ze smakiem mięs i składników tradycyjnego pasztetu.
bez dodatku glutaminianu monosodowego
gwarancja jakości
Marchew luz
Cebula 5-8 szt.
Imbir świeży kłącze 1 szt.
Cena przed obniżką: 4,99 zł
Czosnek 1 główka
Dynia Hokkaido
Ziemniaki
Cena przed obniżką: 6,99 zł
72% taniej
Limonka 1szt.
Pietruszka luz
Por
Kiwi sztuka
Cena przed obniżką: 2,49 zł
40% taniej
Cebula czerwona 3-5 szt.
Cena przed obniżką: 4,99 zł
Szczypior Parade - pęczek
Kiwi 3-5 szt.
Pomarańcze sokowe 4-7 szt.
Papryka słodka Ramiro 2-5 szt.
Dynia Piżmowa
Cena przed obniżką: 9,99 zł
Gruszka Lukasówka 3-4 szt.
Ogórek długi BIO
Kefir truskawka
Najniższa cena: 3,39 zł
Seler 1 szt.
Buraki 4-6 szt.
Cena przed obniżką: 2,99 zł
50% taniej
Papryka zielona 1-2 szt.
Passata (sos pomidorowy) w kartoniku (3x200g)
Najniższa cena: 9,15 zł
26% taniej
Szpinak
Cukinia szt
Frytki cienkie do piekarnika bezglutenowe
Cena przed obniżką: 11,29 zł
Kefir naturalny
Najniższa cena: 3,39 zł
Cebula cukrowa 3-6 szt.
Ziemniak francuski
Jarmuż pęczek
Marchew obrana słupki
Naturalna woda mineralna niegazowana
Napój kokosowo-sojowy
Najniższa cena: 6,69 zł
Pieczarki brązowe
Granat
Naturalna woda źródlana niegazowana
Najniższa cena: 11,94 zł
Kalarepa
Kapusta pekińska krajowa 1 szt.
Mango Ready to Eat
Cena przed obniżką: 8,99 zł
Jabłka Gala
Boczek w słupkach
Najniższa cena: 6,89 zł
Natka pietruszki - pęczek
Kefir mango
Najniższa cena: 3,39 zł
Koperek - pęczek
Limonki 3 - 5 szt.
Mus 100% banan jabłko
Najniższa cena: 3,19 zł
Kapusta Pak Choi - chińska 2-3 szt
Napój gazowany
Najniższa cena: 2,29 zł
Bakłażan 1-2 szt.
Włoszczyzna łamana krajowa
Fasola szparagowa zielona cięta mrożona
Cena przed obniżką: 9,99 zł
Ziemniaki kremowe
Szczypiorek - pęczek
Cebula obrana mix 4 szt.
Naturalna woda mineralna niegazowana
Mięta - świeża cięta
Sos pomidorowy do pizzy
Najniższa cena: 5,95 zł
Burak podłużny czerwony 5-6szt.
Marchew obrana
Musztarda francuska (lekko ostra)
Musztarda miodowa (łagodna)
Najniższa cena: 4,79 zł
Aromat waniliowy z wanilii Bourbon (naturalny)
Najniższa cena: 13,99 zł
29% taniej
Cynamon mielony (w słoiczku)
Drożdże suszone (6 sasz. x 8g)
Pieprz czarny ziarnisty - młynek
Najniższa cena: 11,99 zł
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Najniższa cena: 6,99 zł
26% taniej
Cynamon kora
Najniższa cena: 7,99 zł
Anyż (gwiazdki)
Najniższa cena: 7,99 zł
Sól morska jodowana - młynek
Najniższa cena: 11,99 zł
Posypka dekoracyjna cukrowa - świąteczny mix
Musztarda z żurawiną (łagodna)
Posypka dekoracyjna cukrowa - niebieski mix
Pieprz kolorowy ziarnisty - młynek
Najniższa cena: 11,99 zł
Posypka dekoracyjna cukrowa - różowy mix
Aromat migdałowy (naturalny)
Najniższa cena: 13,99 zł
29% taniej
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
| Marka | Kamis |
Podmarka Kuchnia domowa
Dawni królewscy pasztetnicy byli kulinarnymi wirtuozami, a pasztety specjalnościami z najwyższej półki. Sekret tego dania tkwi w idealnych proporcjach mięsa chudego i tłustego, podrobów i aromatycznych przypraw. Ale podobno najważniejsze jest masło - to ono sprawia, że prawdziwy pasztet smakuje niebiańsko. Więcej inspiracji znajdziecie na: Facebook: Kamis. Życie ze smakiem www.kamis.pl
Pasztet szlachecki z pieca Składniki: 250 g mięsa wołowego, 450 g mięsa wieprzowego, 400 g podgardla, 200 g wątróbki, 1 kajzerka, 9 dużych jaj, 3 cebule, tłuszcz i bułka tarta do wysypania formy, 8 łyżeczek ostrego chrzanu, olej, 1 opakowanie Przyprawy do pasztetu Kamis. Przygotowanie: 1. Wątróbkę usmaż na patelni. Pozostałe mięsa włóż do brytfanki i upiecz (na dno włóż wołowinę i wieprzowinę, a na wierzch podgardle). Pod koniec pieczenia dorzuć cebulę. Ostudź. 2. Kajzerkę namocz w sosie z pieczenia. Całość zmiel 3 razy, dodaj 4 jajka, przyprawę i dokładnie wymieszaj. 3. Wąską formę o długości 35 cm wysmaruj tłuszczem, posyp bułką tartą, włóż zmielone mięso i dokładnie wygładź powierzchnię. 4. Pozostałe jajka ubij widelcem, dodaj chrzan, wymieszaj i wylej na pasztet. Piecz 1,5 godz. w temperaturze 160°C. Podawaj na zimno.
Wyprodukowano w Polsce