PRIPRAVKA
Przyprawa do mięs z brazylijskim różowym pieprzem (bez dodatku soli)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Przyprawa Kamis Pasztet szlachecki z pieca to kompozycja przypraw, wzbogacona aromatyczną gałką muszkatołową i imbirem.
Podkreśla smak i aromat pieczonego pasztetu.
Starannie dobrana receptura i harmonijne połączenie pikantnych i słodkich nut smakowych, stworzyły mieszankę oryginalną w smaku i doskonale komponującą się ze smakiem mięs i składników tradycyjnego pasztetu.
bez dodatku glutaminianu monosodowego
gwarancja jakości
Przyprawa do mięs z brazylijskim różowym pieprzem (bez dodatku soli)
Przyprawa do mięs z czosnkiem
Najniższa cena: 3,75 zł
Przyprawa do kebabu i gyrosa
Przyprawa do mięsa mielonego
Przyprawa do gulaszu i dań kuchni węgierskiej
Przyprawa do mięsa mielonego
Przyprawa do mięsa wieprzowego
Przyprawa do karkówki
Przyprawa do żeberek z miodem
Przyprawa do karkówki
Harissa - mieszanka przypraw
Przyprawa do mięs (bez glutaminianu sodu)
Przyprawa do wołowiny
Tymianek suszony XXL
Przyprawa do mięs (młynek)
Przyprawa Butter Chicken (kuchnia indyjska) z kminem rzymskim i kardamonem
Najniższa cena: 3,15 zł
Przyprawa tajskie curry z kolendrą i pieprzem cayenne (kuchnia tajska)
Najniższa cena: 3,15 zł
Przyprawa Udon 7 smaków z sezamem i sosem sojowym (kuchnia japońska)
Najniższa cena: 3,15 zł
Chrupiący kurczak - panierka czosnkowa
Najniższa cena: 3,95 zł
Przyprawa koreańskie BBQ z sezamem i płatkami chili (kuchnia koreańska)
Najniższa cena: 3,15 zł
Chrupiący kurczak - panierka serowa
Najniższa cena: 3,95 zł
Cukier z wanilią
Najniższa cena: 3,35 zł
Chai Latte - przyprawa do kawy
Najniższa cena: 2,39 zł
Cukier wanilinowy (na 0,5kg mąki)
Najniższa cena: 1,29 zł
Mieszanka przyprawowa pikantna
Najniższa cena: 1,99 zł
Orange Twist - przyprawa do kawy
Najniższa cena: 2,79 zł
Mieszanka przyprawowa pikantna
Najniższa cena: 2,49 zł
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Najniższa cena: 5,99 zł
Glazura smoky bbq z miodem (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 3,85 zł
Chrupiący schabowy - panierka klasyczna
Najniższa cena: 3,95 zł
Chrupiący kurczak - panierka paprykowa
Najniższa cena: 3,95 zł
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
Podmarka Kuchnia domowa
Dawni królewscy pasztetnicy byli kulinarnymi wirtuozami, a pasztety specjalnościami z najwyższej półki. Sekret tego dania tkwi w idealnych proporcjach mięsa chudego i tłustego, podrobów i aromatycznych przypraw. Ale podobno najważniejsze jest masło - to ono sprawia, że prawdziwy pasztet smakuje niebiańsko. Więcej inspiracji znajdziecie na: Facebook: Kamis. Życie ze smakiem www.kamis.pl
Pasztet szlachecki z pieca Składniki: 250 g mięsa wołowego, 450 g mięsa wieprzowego, 400 g podgardla, 200 g wątróbki, 1 kajzerka, 9 dużych jaj, 3 cebule, tłuszcz i bułka tarta do wysypania formy, 8 łyżeczek ostrego chrzanu, olej, 1 opakowanie Przyprawy do pasztetu Kamis. Przygotowanie: 1. Wątróbkę usmaż na patelni. Pozostałe mięsa włóż do brytfanki i upiecz (na dno włóż wołowinę i wieprzowinę, a na wierzch podgardle). Pod koniec pieczenia dorzuć cebulę. Ostudź. 2. Kajzerkę namocz w sosie z pieczenia. Całość zmiel 3 razy, dodaj 4 jajka, przyprawę i dokładnie wymieszaj. 3. Wąską formę o długości 35 cm wysmaruj tłuszczem, posyp bułką tartą, włóż zmielone mięso i dokładnie wygładź powierzchnię. 4. Pozostałe jajka ubij widelcem, dodaj chrzan, wymieszaj i wylej na pasztet. Piecz 1,5 godz. w temperaturze 160°C. Podawaj na zimno.
Wyprodukowano w Polsce
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00